[ПОЧНА СЕ] Интернет-патрули тарашат сайтове
Както любезно ни информират днес от в-к Новинар
Цитат:
Интернет-патрули тарашат сайтове
[ 2007-10-22 ]
Интернет-патрули ще помагат на Главната дирекция за борба с престъпността (ГДБОП) да открива нарушители в кибер пространството. Това ще стане със
сътрудничеството на ученици от Софийската професионална гимназия по електроника "Джон Атанасов". Момчета и момичета, които имат навършени 18 г.,
ще тарашат сайтовете и ще откриват нарушители и незаконно съдържание.
Днес на специална пресконференция в службата ще бъде обявен и стартът на сайта за борба с интернет-престъпността
www.cybercrime.bg. Идеятата е тези ученици да могат да помагат на антимафиотите като подават сигнали за престъпленията в кибер пространството.
Преди година стратира проект на МВР и Отворено общество за доброволци, които да инспектират различните РПУ-та в страната.
Бяха сформирани 22 екипа от доброволци, които да могат по всяко време да влязат в полицейските управления и да се интересуват от работата на полицаите с гражданите.
Интересно, компютърно малкограмоти и неграмотни, ще получават сигнали от малконедоучили 18 'сътрудници'.
Че те 4 месеца проучват дали да 'ударят' интернет доставчик в Люлин, 6 месеца проследяват IP адрес къде се намирал, сега сигурно с помоща на 'пионерчетата' ще цъфнат та ще вържат.
В това министерство от ден на ден все по-големи глупости мислят, чак се чудя дали няма специално назначен човек дето да ги изобретява, или им идват отвътре.
Обаче и сайта им е супер фиешън :-memnon
Re: [ПОЧНА СЕ] Интернет-патрули тарашат сайтове
Що ли ми напомня за Тимур и неговата команда или неуловимите отмъстители. А сайта наистина е супер як :)
Цитат:
Първоначално публикувано от fori
...А сайта наистина е супер як :)
Ами сигурно е направен от по-малкото братче на някое от "пионерчетата" :))
Е как иначе, организираната престъпност изисква организиран отпор.... :-memnon
Ама тия съвсем са изтрещели :taz
Изкам и ас да се вклиу4а в тара6енето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изкам, изкам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Как да наклепам ниакои а????????????????
Хееееееееееелллллллллллллпппппппппп!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ole
Предлагам ГиДиБоб да ги наема с изпит - който хакне сайта им - става, който не може - да доучва.
Като идея - добре, като изпълнение - пълна нула - как някой ученик ще преценява кое незаконно и кое - не?
Откриха го сайта.
Като се забият на
Сексуална експлотация на деца в интернет, че нямат спирачки.
Ами да го забранят този интернет.
Ако знаете и как се чете
Ãëàâíà Äèðåêöèÿ "Áîðáà ñ îðãàíèçèðàíàòà ïðåñòúïíîñò" (ÃÄÁÎÏ). Âñè÷êè ïðàâà çàïàçåíè © 2007 ã.
аз това виждам за последен ред.
Не само ти :-memnon :-memnon :-memnon
Или проблема е при вас или от ГДБОб са започнали с нашия форум :016: защото при мен и с ИЕ7 и С Мозилата се чете всичко : :) "Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП). Всички права запазени © 2007 г."
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Или проблема е при вас или от ГДБОб са започнали с нашия форум :016: защото при мен и с ИЕ7 и С Мозилата се чете всичко : :) "Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП). Всички права запазени © 2007 г."
Явно не си разцъкал по т.нар - 'сраници', примерно тази:
http://www.cybercrime.bg/bg/phishing/phishing.html
http://www.cybercrime.bg/bg/phishing/test.htm (име на страницата test.htm, заглавие 'кукички' :-memnon)
Башка, чутния вебмастер ,незавършил сигурно още Софийската професионална гимназия по електроника, с лекота смесва разширенията html и htm и flash.
Лошо няма, ако не се мъдреше това Всички права запазени - права на кое? на малоумщината, на некадърността или на дебилщината?
Но най-овтрещяващ е началният надпис, направен от далтонист-имитатор в неопределено светло-син цвят, който гласи:
"Сайтът е изготвен от учениците СПГЕ "Джон Атанасов" в съвместна работа с Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" и с финансовата подкрепа на Асоциацията на полицейските началници"
Някой е Взел/Дал ПАРИ за това извращение ?!!!!???!!! Или е било зор да се усвоят едни пари ?
А за заплати на учителите, дето са научили на четмо и писмо малолетните Павлик Морозовци - пари няма?
Цитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
...
Но най-овтрещяващ е началният надпис, направен от далтонист-имитатор в неопределено светло-син цвят, който гласи:
"Сайтът е изготвен от учениците СПГЕ "Джон Атанасов" в съвместна работа с Главна Дирекция "Борба с организираната престъпност" и с финансовата подкрепа на Асоциацията на полицейските началници"
...
Мен по ме втрещи (егати израза) спонсорът - Асоциацията на полицейските началници.
Но всеки с трещенето си де! :)
Цитат:
Първоначално публикувано от pimpirlit
Мен по ме втрещи (егати израза) спонсорът - Асоциацията на полицейските началници.
Но всеки с трещененето си де! :)
Няма ли кой да я хакне тая страница, само да им оправи грешките с големия червен молив?
@Black Adder - прав си :) - до там не бях стигал :)