http://www.88koli.com/6.html :taz :taz :taz
Това се казва реклама на гърба и за сметка на клиентите. Хазарт и то законен с елементи на изнудване.
Преглед за печат
http://www.88koli.com/6.html :taz :taz :taz
Това се казва реклама на гърба и за сметка на клиентите. Хазарт и то законен с елементи на изнудване.
За наглостта съм съгласен - поради същата причина тази страница (М-тел) съм я затворил за себе си още преди няколко години!
трябва да се чете и това с дребен шрифт най-долу
Цена на SMS към номер 8888: 1,20 лв. с ДДС.
Още ли има хора които се надяват да спечелят кола или апартамент с един смс?
:-memnon
Аз пък не мога да разбера какво ви притеснява....условията са такива като на всички останали - в този, а и не само в този бизнес нещата са такива....едни печелят много за сметка на много други :) Условията за реклама са си съвсем нормални - нима очакваш че ще ти плащат доълнителнио за това че са те снимали пред колата която лично те са ти подарили....:) това го няма никъде...
Освен това никой никого не задължава да участва.
И аз не мога да разбера какво им се дразните на хората, всеки си прави реклама, до преди няколко месеца друг оператор раздаваше малко по-скъпи коли с подобни условия. Могат хората правят го. А и не виждам къде е изнудването.
Защо ли ми се струва, че участието в този хазарт с елементи на изнудване не е задължително?
Да , и на мен ми се струва , че не е задължително , но пък и ми се струва още , че не е редно да се допускат такива "рекламни" кампании. Доста влиятелна фирма са и при днешното развитие на нещата (в смисъл технологично) могат да въздействат на хората доста силно и по доста подвеждащ начин.
Нека някой да ми напомни , че аз лично не се сещам , за реклама която да е с доста по висока цена (за SMS) на продукта от основната. Все си мисля , че не е имало наглост до такива висоти. :2guns: :2guns: :2guns:
Хм....:) ми вземи примерно "Сделка иили не" - SMS- a мисля че е на такава цена, а вероятната награда на стойност до 100 000 ЕВРО (в момента даже 200 000) - едва ли една кола от тия струва и половината на това.....Цитат:
Първоначално публикувано от izwerga
Да , обаче при мтел било - sms -че - връщат ти въпросче за повече точки , sms - че , пак въпросче. И хора твърдят ,че тирадата продължавал 30 мин. минимум. Ако и в това сделка или не е така , то "напомнянето е вярно :016:
@Pat, полото с 5 врати беше към 22-24 К, ако не ме лъжа спомените.
А играта не нито изнудване, нито наглост. Просто поредният начин да прибереш парите на балъците. Държавната лотария съществува от незнамсиколкоси време, примерно. А аз лично на такива неща не се връзвам защото съм абсолютно убеден че от както спечелих половин заплата при първата ми (и единствена) игра на ротативка, далечната 93-та година, късмета ми в хазартните игри е изцяло изчерпан.
И една статия за разликата между законния хазарт и т.нар. лотарии от в-к СЕГА