http://www.88koli.com/6.html
Това се казва реклама на гърба и за сметка на клиентите. Хазарт и то законен с елементи на изнудване.
http://www.88koli.com/6.html
Това се казва реклама на гърба и за сметка на клиентите. Хазарт и то законен с елементи на изнудване.
За наглостта съм съгласен - поради същата причина тази страница (М-тел) съм я затворил за себе си още преди няколко години!
трябва да се чете и това с дребен шрифт най-долу
Цена на SMS към номер 8888: 1,20 лв. с ДДС.
Още ли има хора които се надяват да спечелят кола или апартамент с един смс?
Аз пък не мога да разбера какво ви притеснява....условията са такива като на всички останали - в този, а и не само в този бизнес нещата са такива....едни печелят много за сметка на много други Условията за реклама са си съвсем нормални - нима очакваш че ще ти плащат доълнителнио за това че са те снимали пред колата която лично те са ти подарили.... това го няма никъде...
Освен това никой никого не задължава да участва.
И аз не мога да разбера какво им се дразните на хората, всеки си прави реклама, до преди няколко месеца друг оператор раздаваше малко по-скъпи коли с подобни условия. Могат хората правят го. А и не виждам къде е изнудването.
Защо ли ми се струва, че участието в този хазарт с елементи на изнудване не е задължително?
Да , и на мен ми се струва , че не е задължително , но пък и ми се струва още , че не е редно да се допускат такива "рекламни" кампании. Доста влиятелна фирма са и при днешното развитие на нещата (в смисъл технологично) могат да въздействат на хората доста силно и по доста подвеждащ начин.
Нека някой да ми напомни , че аз лично не се сещам , за реклама която да е с доста по висока цена (за SMS) на продукта от основната. Все си мисля , че не е имало наглост до такива висоти.
Хм.... ми вземи примерно "Сделка иили не" - SMS- a мисля че е на такава цена, а вероятната награда на стойност до 100 000 ЕВРО (в момента даже 200 000) - едва ли една кола от тия струва и половината на това.....Първоначално публикувано от izwerga
Да , обаче при мтел било - sms -че - връщат ти въпросче за повече точки , sms - че , пак въпросче. И хора твърдят ,че тирадата продължавал 30 мин. минимум. Ако и в това сделка или не е така , то "напомнянето е вярно
@Pat, полото с 5 врати беше към 22-24 К, ако не ме лъжа спомените.
А играта не нито изнудване, нито наглост. Просто поредният начин да прибереш парите на балъците. Държавната лотария съществува от незнамсиколкоси време, примерно. А аз лично на такива неща не се връзвам защото съм абсолютно убеден че от както спечелих половин заплата при първата ми (и единствена) игра на ротативка, далечната 93-та година, късмета ми в хазартните игри е изцяло изчерпан.