Abe ne znam dali e durvo , ama ne mi se e kachila temperaturata , nad 33 gradusa prez liatoto... kogato biaha jegite , taka che...
Abe ne znam dali e durvo , ama ne mi se e kachila temperaturata , nad 33 gradusa prez liatoto... kogato biaha jegite , taka che...
maikooo milaaa abe DJ q si zashtitavai zvezdichkite che covek moze da se obarka kato gleda tolkova post-ove a govorish gluposti
kvo tuka da ne razdavat zvezdichki po kriterii "prostotia".
P4 1.6 < Duron 1000
Pochti si poznal - P4 1.5 < Duron 1000 < P4 1.6 - e t`va e!!! (Spored Sandra. E, i ot nqkoi drugi testcheta koito mu prilojih.)
Znaq pove4e otkolkoto si misli6
ami shtom kazvash taka e
!!!! OBIAVA !!!!
zameniam si Duron-a 900 za P4-1.6 s doplashtane 20Lv i obeshtavam da gi izpiem zaedno
ako se kasae za kriteria stabilnost Intel platforma e mnogo po-dobra ot AMD ,niama dve mnenia po-vuprosa ...
AMi ako ne go overclockvash k`vo shte mu e nestabilnoto? To ne moje da si kupish duno za $50 i da ochakvash da e 100 %!!!
E ti pak se izkaza ... 6to da ne moje edno dyno asus za p4 struva okolo 60 $ i raboti mnogo stabiilno dokato pri AMD-to kakvoto i da vzeme6 vse e nestabilno...li4en opit...nimam ni6to protiv AMD ama da si opraviat pyrvo CPU-tata i togava ...
WOMEN.ZIP: A great program, but it doesn't come with documentation...
Ti kakvi duna s kakvi chipseti si probval?
Pri men e nqmalo problemi s Acorp s KT133, Abit KT7A, GigaDurvo s KT333(samo pri overclock malko se ebava).
BAD_BOBIK q ne me karai da se smeq p4 dyno za 60$ 4e i na asus... nqkoq via i qzyk izobshto 4e processora ti se kazva pentium 4. Drug e vuprosa 4e nqma takova duno na takava cena.
Rainbow books !
Хора като поработите на P4 и след тожа на АМD Athlon, а не Duron, ще разберете каква е разликата и кои е по-добрия процесор..... а за температурата .. ами какво да ви кажа моя е T-bred 1800+(1533 MHz реална) и съм го клокнал на 2150 реална и ми държи 45 градуса, а сум с някакав сме6ен охладеител с алуминиев радиатор и перка която едва върти с 2700 оборота, а ако си сложа ония тухли 4-ки които ползвате за P4-ките едва ли ще вдигам пове4е от 30 градуса.
а стабилност .... ами процесора си е стабилен стига дуното да е хубаво... купете си ABIT NF7-S v2.0 ili AN7-guru и тогажа ще видим дали няма да ви е стабилна системата...
няма смисал да говорите пове4е за P4-ките, по-добре похвалете PIII, като искате да хвалте intel-ски процесор, те поне си заслужават хвалбите.
Мдаа- старата песен с нов хор
1. Темата вече е обсъждана
2. Тук се пише на кирилица ( желателно ) - Не разбирам "Шльоковица"
3. ДК - остави ги ламерите да се радват на АМД
-Въпроса ми пред тях е - защо като са толкова велики , АМД и досега нямат многопроцесорни платформи, както и други велики решения , но нещо май успяват само на "low end" пазара.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...защо като са толкова велики , АМД и досега нямат многопроцесорни платформи...
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*10/06/2004*:* 10:12:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@Mr.TECHNO
Дълбоко грешиш с това си изказване. Не само имат многопроцесорни платформи, но и значително изпреварват Интел в този сегмент, което е очевидно от графиката:
От сайта на Apple, по повод преминаването само на двупроцесорни машини:
затова само G5 ))
На пазара, особено международния, Мр. Техно, пред производителите стои една основна дилема: адаптиращи или стандартизиращи продукти. Това са пътищата да се реализират те на тоя пазар и да създадат някакво конкурентно предимство. Първият тип продукти обикновенно са частни решения на определени проблеми на фрагментирани потребителски пазари на по - висока цена; втория тип са решения за стандартните типове производители със значително лидерство в разходите(водещо до такова в цените) и използване на голям ефект на опита и икономия от мащаба, което пък позволява сериозно реинвестиране в технологията. Доколкото гледам AMD и Intel са емен емен клонещи всяко точно към единия от двата полюса. От тая гледна точка - това, че АМД не произвеждат процесори за космически совалки, не ги прави по - лоши или по - непривлекателни и с по - лоши характеристики за стандартните потребители, каквито сме ние.