Пандиз за едно кебапче - само така ще се "оправим"...мъка, мъка....
Ашколсун на охранителите, евала на полицаите......
Криминалистите в Благоевград задържаха 58-годишна жена в квартал "Струмско" след опит за кражба на едно кебапче на стойност 49 стотинки.
Николина Малиновска ще бъде съдена по член 194 от Наказателния кодекс, текст в закона, който предвижда до една година лишаване от свобода или пробация. В по-маловажните случаи, законодателят предвижда налагане на глоба от 100 до 300 лева.
Кражбата на кебапчето е извършена в магазин "Европа" в Благоевград.
Николина Малиновска явно е била гладна, а нямала пари, за да си плати. Бдителните охранители в магазина задържали жената, а управителят на обекта – Георги Грозданов алармирал за случая и благоевградската полиция.
Кебапчето полицаите иззели от Николина Малиновска с разписка, съобщиха прокурори, трогнати от проведената акция.
http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?d=231986
Re: Пандиз за едно кебабче - само така ще се "оправим"...мъка, мъка....
Дано хванат и някой дето крал бира, да не стане зян мезенцето. :)
Не разбирам какво й е сензационното на новина за събитие, дето ама никакво изключение не е. Ще ти настръхнат косите ако разбереш за какви тъпотии гният хора в панделата. За кокошка няма прошка...
(ПП "кебапче" )
хвала на управителя на обекта - заслужил си е премията за гъзоблизство с безпардонността си спрямо деградиралата беднячка. нека повече управители бъдат такива... нека полицаите застрелват спъналите се и паднали бабички на улицата за обструкция на автомобилопотока, нека лекарите гуляят с кръвта на неосигурените мързеливи некадърници, които не могат да отделят 6.60лв/месец да се самоосигурят... само така ще се пречисти расата и ще заемем полагаемото ни се място в пантеона на великите нации - кеф ти велика албания, кеф ти велика македония...
:offtopic:
кебаПче
End of :offtopic:
А иначе по темата - и сте прави, и не сте прави. Може и 1 бонбон да е, днес през такъв магазин минават 10 000 човека, всеки ако вземе по 1 бонбон а вие сте му управителя ?
От друга страна - наистина е пресилена тая работа с полицията, но пък от трета страна - май-май някой прекалено е раздухал тая 'новина', всекидневно стават какви ли не по-идиотски, но не ги научаваме, нали?
offtopic
@FearMe
четейки поста ти имах чувството че става въпрос за леля ти :)
@blacky
ми ако е за tic tac няма проблем :)
Иначе по темата през 90 година бях попаднал на подобна сцена но в по лош характер.
Младеж беше пребит пред очите ми от собственика и синът му на някакъв долнопробен дюкян за подобна постъпка.
Дано хванат и някой цигански оркестър за скрит данък от сватба, че да стане купона. :))
И какво му е великото на управителя?! Жената едва ли е крадяла за удоволствие... На негово място щях да й платя кебапчето и да се опитам да й помогна ( в супермаркетите редовно има свободни места за работа).
Лошо няма за едното кебабче да те бкарат в пандиза. Проблема по - скоро е в това , че някои хора за много повече "кебабчета" минават метър.
Общо взето исках да кажа , че за едни очите на Темида са вързани , а за други не , пък и "кантарчето" и май не за всички е калибровано.
Re: Пандиз за едно кебапче - само така ще се "оправим"...мъка, мъка....
Някои убиват хора и пак не лежат в панделата ,отдавна съм спрял да вярвам на правосъдието в българия , правосъдната система е твърде слаба и подкупна.
А какво стана с Максим Стависки , почерни две семейства и се изниза като гъз , за същото нещо някой обикновен човек щеще да изгние у панделата поне за 10 години напред.
Цитат:
Първоначално публикувано от cvb
Ювелирна акция
Само за ценители. :016:
Аз съм я измислил системата - На всеки, който отнеме живот, му се отнемат човешките права, ВСИЧКИТЕ; една метална каишка на врата да го различават от далече и го пускаш по улиците... не подценявайте тълпата... тя ще му пренабие моралните устои...всеки може да му прави каквото иска освен да го утрепе...
:2guns:
@Smurfa
бе не знам,ама нещо имам чувството,че не си я обмислил,както трябва тая работа
Не че имам нещо против идеите ти,ама все пак не става.
Нали знаеш там приказките за човешката етика и днешният цивилизован човек,дето бил по малко дивак от преди. :)
ЕЕ как да го разбереш това правителство за 1 кебапче те вкарват в затвор ,а тия който крадат по стотачки и т.н закон не ги лови .
Каква била далаверата -да не се крадът кебапчета ами пачки по стотачки .
Compare, измисли как да не сме от бандата на кебапчийте, ша делим 50/50