@Fear Me - колко е стойностно акциза за горивото
( колко от 2лв /литър си взема държавата ? )
Преглед за печат
@Fear Me - колко е стойностно акциза за горивото
( колко от 2лв /литър си взема държавата ? )
68.5 ст/литър бензин, който след прилагането на ДДС става 82.2 ст/литър цена за крайния потребител
при цена ~2.00лв/л това е >40%
http://www.dnevnik.bg/shimg/oo_790701.jpg
на цигарите в момента е 101.70лв/1000 къса, или 2.03лв/кутия цигари от 20 къса
бат бойко иска завишаване за 2010 на 148.64лв/1000 къса, или 2.97лв/кутия цигари от 20 къса
тук вече процентно по-трудно се смята, но при кутия цигари от 3лв (мисля, че толкова бяха масовите...) това е 65-70%
10 лв кутията да стане дано, 15 лв още по-добре, виното само да не пипат. Пуша по две кутии, понякога и повече и искам някой да ми ги завре в задника, че да ги спра ама завинаги, а не по няколко седмици или месеца. Дееба и мръсната краста дееба. Малко допреди казармата не бях опитвал дори, гоних всички около мен най-малко през две стаи ама се забихме една вечер на поход с един авер някъде в подножието на връх Ботев, пишман туристи, замръкнахме на 30' склон и умряхме от студ цяла нощ и тогава ръчичката ми да изсъхне за това запалих за първи път...да съм се стоплил....
Със най-голямо удоволствие - къде в П............. да дойда и кога :016:Цитат:
Първоначално публикувано от Tommorow
Хади де :)
Майтапа настрана ама мисля че всеки има поне 1000 неща за които може да похарчи тези 100,200,300+ лв месечно в зависимост от консумацията и броя пушещи ). Например,....може човек на всеки 4-5 месеца да си купува по един нов климатик, така няма да му пука дали се обледенява или не и т.н....ще спре да пише във форума и ще се изчистят темите...Онези с плазмите също....праскай 5-6 месеца после нова, дори да си пропуснал някоя екстра, след половин година ще се поправиш :) Скиваш ли какво става :)
Ех, тези твои несериозни желания ... :)Цитат:
Баце, аз като не пуша у нас само климатици и плазми се прескачат... Парите все за нещо друго отиват. :DЦитат:
Един трезво мислещ човек!!!ЕВАЛЛА!тУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА кой пуши и кой не.Един килограмТЮТЮНЦитат:
Първоначално публикувано от КрИс
ГО ПРОДАВАТ ЗА 120-130ЛВ. а го изкупуват за 12лв.-/включая и премийте на производителите/.
Това е може би последното ,което не са приватизирали.Но ще го хакнат и него.Та въпросът не е
кой пуши и кой не!Важното е да се обезкостят пушачите.От там идват много пари в тая загубена
държава.И тоя фалшимент Б.Б. Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА НА БКП.Само че народът е прост/с извинение/
НИКОГА държавна сигурност няма да опусне властта!!!Народът просто винаги ще бъде манипулиран.Постоянно
ще излизат нови партий,които ще залъгват простолюдието и винаги БСП ще на власт.Народът е обречен!!!
премия - премиИ
партия - партиИ
опусне - отпусне, изпусне..
никога на власт не е била бсп/бкп. на власт винаги са били ПАРИТЕ. или и иван костов, и царя също са комунисти :)
хайде да мислим по-трезво, не сме на митинг ;)
Добре че не съм научил цигарите, че щяха да ми се отразят на бюджета. :) В седми клас като бях ги опитвах, но така и не можах да ги свикна, и се отказах да уча да пуша. И не съжалявам, понеже ето какви времена настъпиха. За кафенета и заведения - във Германия и Франция като бях, хората имаха салон за пушачи и непушачи както е и в самолетите. Така всяка жаба си знае гьола :)