Ами ако няма кой да покаже недостатъците пред стадото, те ще следват пастира до кладницата.Цитат:
Първоначално публикувано от Tommorow
"Ду ю стопляш ми?"
Много ми харесва как можеш да пишеш за недостатъците на не-аппле продукти, но за аппле продукт,който не притежаваш, си готов да застанеш пред амбразурата на критиката, като един Матросов на 21-и век. И да ти кажа, аппле фанбойчетата няма да могат да хвърлят граната срещу унищожителната критика. :))
Е на това му се вика самоубийствен автогол,стрелба по аппле приятели и т.н. Ако си направиш труда да погледнеш в тубата, колко много клипове има на аппле фенбойчета,който чакат да си вземат любимата играчка на опашката,отварят кутията с треперщи ръце, изпадат в нервна криза при докосването на тампона и крещят че най-накрая животът им има смисъл.А пък как се хвалят след това наляво и на дясно,ти тези хора как ги наричаш? Надявам се не комплексари,защото няма да можеш да си смениш статуса си от WANNABE към OWNER, доколкото знам комплексарите са злопаметни и отмъстителни и ще си останеш извън аппле общността до краят на дните си.Мъка. :-memnonЦитат:
Надявам се да имаш олтар и на IBM у вас, който е дори по-голям от този на аппле, защото, ако знаеш колко много ти е дала тази фирма...А относно китайците,споделил съм си мнението за тях, 90% от техниката е произведена там, дори аппле продуктите във фабриките на Фоксконн за 27 долара на месец.Поклон на китайците. :god Могат да работят.А относно китайските ментаци,имам само 1(една) навигация, която работи много добре със ТомТом и АйГо. А ти явно много си се напатил от китайски ментаци, щом така яростно ги мразиш :)) Викаш, тогава си бил млад,беден и неориентиран.Цитат:
Аз мисля, че тука описваш безмозъчни талибани.Като гледам, как се хвърляте срещу критиката вълна след вълна.И можеш да прощаваш, САМО КОГАТО МИСЛИШ И РАЗСЪЖДАВАШ. А не когато си си заврял главата в задният си двор,и пророка Джобс ти казва, че проблеми няма и не трябва да слушате неверниците.Цитат:
Ами талибан,пристрастен талибан.Гледал молитвата на пророка Джобс преди час и той се качил на комина и запява същата песен.Много ясно, че ще има малка загуба на обхвата когато загърнеш телефона с ръка,все пак ръката е доста по-плътна от въздуха.Но оригиналното обвинение беше,когато проводник на електричество докосне двете антени,телефона ГУБИ ОБХВАТ, НЕ НАМАЛЯ СИЛАТА НА СИГНАЛА. И ето оригиналното обвинение.Цитат:
http://www.consumerreports.org/cro/v.../111613310001/
Сравни двата клипа БЕЗПРИСТРАСТНО и открии разликите. Единият е направен от "БЕЗПРИСТРАСТНИЯТ" талибан MacintoshBrasil, а другият от очилат чичко с измервателни уреди,експерт от безпристрастна потрибителска организация.Ти на кой сега вярваш, защото аз залагам на очилаткото, може защото и аз нося очила. :-memnon
А относно тирадата за калъфите,един ден всичко е ОК за 5 долара, другият ден под 100 лева не падам, начина ти на мислене е доста подобен на жена в критическата възраст, важно е да си в опозиция.
Ду ю стопляш ми? :))
Ми талибан, със всеки клип изглежда все по-тъжен и тъжен. И незнам защо така,след като Пророк Джобс (да се свети името Му и благата Му реч) обещава все нови и нови иновативни продукти на всеки самодетонирал се талибан в интернет.Цитат: