Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 48

Хайде на iPad!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. dva
    dva е офлайн

Тук е от
    Mar 2006

Хайде на iPad!

http://i.engadget.com/2010/01/27/liv...reation-event/

11:18AM If you listen to the pundits, we're going to price it under $1000, which is code for $999. When we set out to develop this, we had ambitious tech goals, but we had aggressive price goals.
    11:18AM And just like we were able to meet or exceed our tech goals, we have met our cost goals... iPad pricing starts at $499.

Обратното броене започва - 60 дни за повечето модели, 90 дни за 3G моделите ...
    Събирайте парички дотогава ...
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Хайде на iPad!

джунджурия със съмнителна полезност. На такъв тип екран не е удбно да се четат книги, очите се уморяват - изобщо не може да се сравни с Киндъл.
    А като не става за това, се чудя за какво друго става. Около мен има сто джаджи на които мога да гледам филми, да ровя в интернет или да слушам музика, не мисля че ми е необходима още една.
    Няма УСБ, четец на карти, камера и т.н. Няма мултитаскинг въпреки 1Гхц процесора. И не може да му смениш батерията, т.е. има срок на годност 2-3 години.
    Може би е подходящо за хора които трябва да убиват много време на път, за друго не се сещам.
    Макс. разумна цена на топ модела 350-400 лв.

4. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

@peter_nn
    е те Aple кога са били, като хората?

5. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Earth, Solar System, Milky Way, Laniakea

Ето един малък цитат от една статия за пад-а:
    "Тя дава възможност на Apple и неговите корпоративни партньори да изключват функционалности, да блокират конкурентни продукти (особено свободен софтуер), да цензурират новини и дори да изтриват книги, видео или статии от устройствата на потребителите без тяхното съгласие, алармира коментатор с име Syllabear, позовавайки се на публикации в сайтовете fsf.org и defectivebydesign.org."
    Цялата статия я има на http://technews.bg/article-15908.html
    Много се радвам как ограничават оФцете (да се чете потребители на ябълки), а те ми размахват рекламни слогани Think Different!
    Когато излезе,ще има репортажи от целият свят на огромни стада оФце на опашка за най-новият IShit, опаковани в белите слушалки(Ipod),размахващи скъпи тухли (iphone) и едновременно сърфиращи в интернет на бяла дъска(macbook),обясняващи колко е cool новият шит и как веднага ще си го купят с изпразнената кредитна карта.
    Аз не мога да разбера това нещо с какво се конкурира в нормалният свят?
    С нетбуците ли с какво?

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Не можете да не признаете, че Стив Джобс и компания имат страхотен маркетингов отдел и дори наглед да е безполезна играчка, хората ще я купуват. Лично на мен ми харесват и айфоните и аймаците и айбуците. Но пък най-много ми допада операционната система на ябълките. Бързо, просто и надеждно. Иначе това чудо айпад, за мен е пълна тъпотия, повече бих се зарадвал да видя новия айфон4 с кво още са го наблъскали.

7. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    най-много ми допада операционната система на ябълките. Бързо, просто и надеждно.
    хмх, нещо си посбъркал май, как ми се струва!
    Явно не си работил, напрегнато с това чудо, наречено MAC, за да видиш, как чегърта, все едно, че си под XP с 256МB рама

Сега по сериозно.
    Имам приятел, които прави реклами, рисува ги и ги печати, за разлизни клиенти, които притежават бутици или агенции, та думата ми е, когато третираш файл с фотошоп, голям 11GB, с реална големина 5 метра на 3, тогава ела ми се обади, колко и била бърза системата.

Инак колко време положих, за да го убедя, да си продаде скъпият MAC и да му зглобя едно свястно PC, и сега от няколко месеца, само благодарности чувам

2 500€ за едно такова чудо!!!
    просто, за тия пари, такова PC, ще сглобиш, ама айде да не ти обяснявам, ти сам го знаеш, по добре и от мен

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Ааааа всеки има право на грешно мнение Фанта

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

вярно е, че Епъл има страхотен маркетингов отдел. Успяват да внушат на много хора, че използването на продуктите им (или по скоро притежанието им) те прави cool, неконформист и различен. Явно работи и доста хора налапват тая въдица, иначе за всяка и-Щуротия има аналози с доста по добро съотношение цена/качество.

11. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в

Не можете да не признаете, че Стив Джобс и компания имат страхотен маркетингов отдел
    Да,за това си много прав.Не всеки може да размени цветно стъкло за злато,трябва маркетингов отдел и индианци(справка в историята) или офце(реалността).
    дори наглед да е безполезна играчка, хората ще я купуват.
    Ама за купуване мозък не се иска,той продукта е имиджов,така че бял (х)ляб има в устройството.
    Малко съм работил с котките,но постоянно търсех десният бутон на мишката,а пък като разбрах че няма Back и Forward при браузванито направо станах от машината.
    Все пак сме 21 век,м@мка му!!! Think Different!
    Цитат Първоначално публикувано от fXOrange

Инак колко време положих, за да го убедя, да си продаде скъпият MAC и да му зглобя едно свястно PC, и сега от няколко месеца, само благодарности чувам

2 500€ за едно такова чудо!!!
    просто, за тия пари, такова PC, ще сглобиш, ама айде да не ти обяснявам, ти сам го знаеш, по добре и от мен
    А пък това долното няма да коментирам.
    Че той твоят приятел без пари се е разминал
    Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Силно безмислен коментар, чието място не е тук...
    Крис

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от sad sack
    Малко съм работил с котките,но постоянно търсех десният бутон на мишката,а пък като разбрах че няма Back и Forward при браузванито направо станах от машината.
    Все пак сме 21 век,м@мка му!!! Think Different!А пък това долното няма да коментирам.
    Не ти трябва десен бутон на мишката щом можеш всичко да правиш с един.

Няма Back и Forward ?!?!
    [img width=676 height=600]http://blogoscoped.com/files/safari-windows-large.png[/img]
    Разбира се ,че има ... По скоро няма добавки като Ask,ICQ,Google и тем подобни toolbars които ме отвращават като видя някой клиентски компютър накачулен с тях.
    За да не ме разберете погрешно , аз не съм върл почитател на ябълките , и те си имат камъни за дялкане. Харесвам тяхната операционна система защото не те занимава с глупости и е по-интуитивна от всичко правено от Майкрософт.

14.  

15. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в

@stenly
    за Back и Forward говорех че няма на мишката,то много ясно че на браузъра няма начин да няма
    а десният бутон се получаваше от комбинация от control+mouse click или нещо такова подобно,признавам си че не се задържах много на машината
    сега видях че са си ъпдейтнали мишката и са сложили допълнителни бутони,може би са решили да използват повече пръсти от ръката човешка?
    Разбира се ,че има ... По скоро няма добавки като Ask,ICQ,Google и тем подобни toolbars които ме отвращават като видя някой клиентски компютър накачулен с тях.
    Е за това не можеш да виниш ОС-а,само потребителя е виновен.Но пък и аз на се оплаквам от такива потребители,все пак ми създават работа и ги таксувам за услугата-все пак не става само с next->next->ok ,трябва и четене.

// Много ОФФтопик, но просто не мога да не отвърна,не целя обида,просто отговарям по същият начин

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    жалко е че климатицаджиите завладяха IT форум до такава степен, че почнаха да обясняват как стоят нещата с компютрите
    Ми слънце,ако за мен говориш,направи си труда да ми провериш постовете,ако видиш пост в раздел Климатици, обади се .
    Но тебе те видях да пишеш само в Битова техника/Аудиотехника ,от последните 300 поста нямаше нито един за харда или софта,така че ти да ми говориш за компютри,просто е неправилно
    Апропо,още ли препоръчваш HDMI кабели с позлатени накрайници,защото намерих Toslink-ове с позлатени накрайници за 100 евра,добра сделка ли е?
    п.п. знам какви ще са отговорите ви - скъпо ни е за това е гадно
    ако човек не си цени парите ,то напълно се вписва в определението "Има повече пари от АКЪЛ"
    няма нужда да изливате пумията си по мен, повече няма да вляза най-вероятно в тази тема
    защо останах с впечатлението ,че и преди пак си водел този разговор и пак си бягал с насълзени очи и наранени чувства от въпросите

16. dva
    dva е офлайн

Тук е от
    Mar 2006

Момчета, момчета, пак го обърнахме на кавга. Въпреки, че темата вече е в "Коментирай ...", а в БГ двете понятия се покриват.

Първо за цената - @peter_nn, направи малко сметки, и ще видиш, че $830 са по-малко пари от 400 лв. За хората, за които е предвидено устройството. Та, @sad_sack, според мен за Apple норамлния свят е там, и напоследък Китай. За нас дори не са чували ...

Преди спорът кой по-по-най до а е взел жертви, кажете ми, кога един продукт е добър? Когато върши работа на потребителите, когато носи печалба на производителя или когато търговците и мобилните оператори, които го продават, печелят от него? Така поне ще се разберем за какво спорим.

Бентли се кара, не защото не искаш да вървиш пеш - за това са голфовете 5 ръка - а защото можеш да си го позволиш и да го покажеш на другите. Американците са скромни в облеклото (Едва ли Стив не е успял да си купи с 15-те милиарда друго, освен тези дънки от снимката), но с джаджите си го компенсират. Доста дами с iPhone, които съм попитал кои програми ползват, са ми отговаряли "Ооо, купиха ми го и само пращам СМС-си с него ..."

"... ако човек не си цени парите ,то напълно се вписва в определението "Има повече пари от АКЪЛ" "
    @sad_sack, парите са си само пари, които трябва да се похарчат. За нещо. Според убежденията и предпочитанията. А убежденията се формират и променят от обществото. Да вземем да забраним бижутерията или модата, защото била безполезни? Пробвай се да го обясниш на приятелката си.

17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

@sad sack
    Целта ми въобще не е да се заяждам или да обиждам. Дискусията ябълка срещу pc съм пробвал в компания да я водя няколко пъти и все е било неуспешно.

Сега се сетих че на моята мишка на домашният ми комп имам допълнителни бутони които никога не съм ползвал

18. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Сега се сетих че на моята мишка на домашният ми комп имам допълнителни бутони които никога не съм ползвал
    offtopic
    ------------

слагай тогава, костюма, гранатите и картата на кризата, много е практично, поне за мен.
    Картата единствено, за PS, да си маркираш целите, и да не ми се мотаеш в краката, като снощи.

А колкото до тяхната мишка - много е яка и практична, само за zoom на някоя снимка става, с 4, 5 допълнителни бутона от клавиатурата.
    То Windows нали си е, за глупаци, само врътнеш скрола и си зумнал

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ПРЕМЕСТЕНО: Хайде на iPad!
    От fXOrange във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 28-01-10, 03:58
  2. Хайде на море!!!
    От llll във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 11-08-06, 21:52
  3. Хайде на авантатаааааа!!! :-)
    От IvO™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 44
    Последно: 26-06-06, 13:26
  4. Хайде за гъби
    От Wise във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 28
    Последно: 08-09-05, 16:25
  5. Хайде да скачамеее..!!!
    От Raziel във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 30-06-05, 16:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе