Резултати от 1 до 4 от общо 4

3Dmark03

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001
    Мнения
    1,449
    #1

    3Dmark03

    Както всички вече знаем,'любимият' ни тест ,или по точно новата му версия излезе преди време:какво се получи на практика обаче?



    Еми стана така,че всеки ИТ сайт я оплю,начело разбира се със НВИДИА,но те в случая са пристрастни...но истината е точно такава:грозен,глупав,тотално орязан за хоум ползване..и ПРЕДНАМЕРЕН навсичкото отгоре!

    Преди време точно в тяхниуя форум четох относно тяхното становище как човек от НВИДИЯ простичко обчсни,че компанията е отказала да плаща на Фючърмарк...и ефекта го видяхме всички......Ати жъне успехи тотални...и пилее програмни ресурси за оптимизиране драйверите си не за тия приложения за които трябва(да не кажем по силна дума),а за мрака....наистина специално в Америка доста са хората които ъпгрейдват само заради него примерно..факт!



    Някой казват,че майкрософт били нагли...момчета,ето ви кво означава наглост!!!



    тва е единствения начин човек да се сдобие с Ретайл копие на любимата си игра!!!ЕДИНСТВЕНИЯ!

    Една проста сметка показва че със ДДС и митото дискчето би ви струвало около 200$!

    А беше време,когато го шипваха безплатно....но докато 90% дори от тоя форум продължават да ползват като база за сравнение мрак03 ше е така.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    2,092
    #2

    3Dmark03

    Хехехехе, бравос бе ) И аз това го бях забелязъл, ама тъй като не разполагам с кредитна карта и не му обърнах гоялмо внимание обаче бая се поочудих от разликата ...

    Иначе аз не ползвам 3ДМарк за никво сравнение, по скоро за тест на машината в това как и колко е в крак с времето. Сиреч като нови игри, нови драйвери и тн.

    Обаче съм напълно съгласен, че тоя новия е тотално осран. Мери само видеокарта и нищо повече. Безмислено е това, тъпо е при 1Гхз разлика в ЦПУ-то да има 100 точки реални в теста.

    Марш веднаga за пач [:D][:D][:D]

  4. Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    243
    #3

    3Dmark03

    [:-banghead][:-banghead]Незнам нищо, само знам че 3DMark 2003 ще накара едно 25-30% от хората занимаващи се с хардуер да си направят ъпгрейд. Най-вече за гъзария. Ей брато, глей 4000 точки. А-аа-а-а-а-а-а-а-аа Уааааааау и т.н. Просто това си е жива провокация за ъпгрейд. Айде обратно на 3DMark99

    [:-banghead]

  5. Junior Member
    Тук е от
    May 2002
    Мнения
    58
    #4

    3Dmark03

    ami da no nali i new hardware trqbva da se prodava. I kak da stane kato i segashnata ti VGA dava 10000 to4ki a kogato sashtata zapo4ne da dava ve4e 1500 ... zapo4vash da se zamislqsh za NEW VGA

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. 3DMark03 и PCMark05 не работят на Asus P5Q с Q6600
    От stfn във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 21-11-08, 22:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе