-
za VooDoo-to
Abe ne znam za vas ,ama az sum kolectsioner na 3Dfx cards :)))
Imam dosta ,vuprosut mi e otpraven kum God - prodavash li VooDoo-to ?
drasni mi edin mail ,ste se razberem !
P.S. Da se izkaza i az po temata ,predi nqkolko meseca porbvah GF2 MX400 64MB na Axle /2x AGP i edno VooDoo 3 3000 TV ...ta testovata mashinka beshe T-Bird 1000@1500 dunce Soltek SL-DRV2 ,HDD 7200rpm
Takaa...Pusnah si 3DMARK 2001SE ,16Bit 3D Software na Voodooto i suotvetno 3D Hardware T&L na MX400,1024x768 ,16bit texturi ..sednah i zachakah ...
Purva beshe MX400 - kraen rezultat 2050 tochki
VooDoo-to izkara 2250 tochki
Znachi izvoda kakuv e ?!?
Ili MX-a mi e bil bugav,ili VooDooto bie pri ravni usloviq i opredeleni testove :)) GF2 MX ?!?!
Zashtoto AGP-to beshe 2x i na dvete ....,basi zabravih pusnah i GF2 MX400 v 3D Software T&L - :))))) smeshna gledka na Low details pri 1viq test padna pod 15fps i q sprqh - basi sto da q mucha ..
Neznam hora ,VooDooto ima mnogo bugove - kofti drivers ,lipsa na texturi pri novite igri i redica drugi nedostatuci ,ama ne moze taka kraino da se klasificira !!!!
Za svedeniq na lubopitnite useri i moderatori sega sum sus edin ATI RADEON 9700PRO BBA - za testove rezultatite sa kosmicheski :)))
Bye , koito ne vqrva za 3D mark rezultata ,gotov sum da demonstriram v kushti na 50lv se obzalagam :)!
[8D][8D]
-
za VooDoo-to
Аз пък останах с впечатление че точно драйверите бяха най доброто на VOODOO-то... ама това беше едно време, ех какви времена бяха :)))
Ама не се праи сега а драснни един резултат де, кво само се хвалиш. Или искаш така с по 50 лева на демо да и изкараш парите на картата :)))))
-
za VooDoo-to
Този 3D Mарк резултат е напълно реален... но MX ще изкара почти същия в 32 бит, а Voodoo-to няма да тръгне изобщо там....
-
za VooDoo-to
neznam az sashto si imam Voodoo3-3000 i sam si dovolen ot neq
v momenta si vla4a edin GF256 Gigabyte koito dava povisok rezultat na 3D Mark ot vsi4ki
GF2 MX koito sam testval a sa dosta i vse markovi no Voodoto vse oshte mi pokazva po hubava grafika na 3D igrite koito tragvat s neq Bazikah se i s ATi no nazabenosta i ne zaglajdaneto na detailite oshte si gi imat probvah i GF3TI karta barza no sashtite nedostataci kato drugite oshte dosta shte po4akame za karta s takova plavno i ravnomerno
izglajdane na kartinata kato Voodoo mnogo bqh natajen kogato sprqha proizvotstvoto i podrajkata na tezi karti vapreki nedostatacite si e moqta lubima karta i vse oshte si q pazq