Abe ne znam za vas ,ama az sum kolectsioner na 3Dfx cards)
Imam dosta ,vuprosut mi e otpraven kum God - prodavash li VooDoo-to ?
drasni mi edin mail ,ste se razberem !
P.S. Da se izkaza i az po temata ,predi nqkolko meseca porbvah GF2 MX400 64MB na Axle /2x AGP i edno VooDoo 3 3000 TV ...ta testovata mashinka beshe T-Bird 1000@1500 dunce Soltek SL-DRV2 ,HDD 7200rpm
Takaa...Pusnah si 3DMARK 2001SE ,16Bit 3D Software na Voodooto i suotvetno 3D Hardware T&L na MX400,1024x768 ,16bit texturi ..sednah i zachakah ...
Purva beshe MX400 - kraen rezultat 2050 tochki
VooDoo-to izkara 2250 tochki
Znachi izvoda kakuv e ?!?
Ili MX-a mi e bil bugav,ili VooDooto bie pri ravni usloviq i opredeleni testoveGF2 MX ?!?!
Zashtoto AGP-to beshe 2x i na dvete ....,basi zabravih pusnah i GF2 MX400 v 3D Software T&L -))) smeshna gledka na Low details pri 1viq test padna pod 15fps i q sprqh - basi sto da q mucha ..
Neznam hora ,VooDooto ima mnogo bugove - kofti drivers ,lipsa na texturi pri novite igri i redica drugi nedostatuci ,ama ne moze taka kraino da se klasificira !!!!
Za svedeniq na lubopitnite useri i moderatori sega sum sus edin ATI RADEON 9700PRO BBA - za testove rezultatite sa kosmicheski)
Bye , koito ne vqrva za 3D mark rezultata ,gotov sum da demonstriram v kushti na 50lv se obzalagam!
[8D][8D]