Резултати от 1 до 13 от общо 13

Честит iPhone5 (буахахахха - иронично)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Честит iPhone5 (буахахахха - иронично)

iPhone 5 имал проблеми с дисплея?

Собственици на новия смартфон на компанията Apple – iPhone 5, продажбите на който стартираха преди дни, се оплакват от проблеми с дисплея, съобщава сайтът TechCrunch. Вече има подадени няколко жалби, като най-честият проблем, за който се съобщава в тях, е трепкане и премигване на дисплея, което прави използването на устройството почти невъзможно.
    Разочаровани потребители споделят и друг проблем.
    При докосване на сензорната повърхност се появява неприятен дефект – тъмни петна или сенки, които са изключително дразнещи.
    Това става най-често при по-силен натиск върху екрана, но понякога се наблюдава дори и при лек допир.
    Предполага се, че една от възможните причини за тези технически проблеми е използването на дисплей от нов тип в iPhone 5.
    Приложена е технология, при която тъч сензорите са интегрирани в самия LCD дисплей, което прави ненужно поставянето на допълнителен сензорен слой върху екрана. Благодарение точно на това нововъведение, смартфонът е с 18 процента по-тънък, отколкото iPhone 4. Според производителите, липсата на допълнителен сензорен слой не само намалява дебелината на апарата, но и подобрява качеството на визуализираните изображения. Цветовете също са много по-добри, като наситеността им се повишава с приблизително 44 процента.
    Преди две години – през 2010 г., когато стартираха продажбите на iPhone 4, също имаше отделни съобщения за проблеми с екрана. Тогава на дисплеите на някои апарати от първата партида се появяваха жълти петна.
    Продажбите на дългоочаквания iPhone 5 започнаха миналата седмица, като честта първи да се сдобият с новия смартфон на Apple имаха жителите на САЩ и още осем други държави. Още преди да започнат реалните продажби, устройството постави рекорд, след като бяха записани 2 милиона предварителни поръчки в рамките само на едно денонощие. Заради огромния интерес към модела от Apple увеличиха многократно ориентировъчното време за доставка на апарата - за потребителите, които сега поръчват iPhone 5, той ще бъде доставен едва след три до четири седмици.

iPhone 5 имал проблеми с дисплея? - Actualno.com

видео1: iPhone 5 Screen Issue - YouTube
    видео2: iPhone5 screen flashing - YouTube

2.  

3. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: Честит iPhone5 (буахахахха - иронично)

Уф... не знам.
    Всеки път като ябълките пуснат нещо съм настроен скептично, а в последствие се оказва, че цената, а не техническите недостатъци са стопера, който ме възпира
    Та... и с новия айфон предполагам ще е така и ще се окаже добър апарат.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

цената.... хайпа... че се трошал след 3 изпускания... че примигвал... че това... че онова...

разбирам да е единственият уникален продукт в категорията, но не е, така че е непростимо да излиза на пазара толкова недоклатен. ще кажеш, че тия хора нямат ОТК

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз не разбирам едно простичко нещо ...... на 7-8 милиона продадени телефони до тук се оплакват десетки (процентно съотношение можете сами да си изчислите). Медиите го раздуват и тук се хващате като удавници за сламка. ФиърМи никога, ама никога няма да даде толкова пари за телефон но хейта е-по-голям от колкото най-фанатичният потребител на Самсунг галакси С3. Ако трябва да сме честни, айфоня е единственият в категорията си В смисъл, няма друг производител който да прави телефони с iOS и единствената конкуренция му е по-слабите модели. Според мен е грешно да се сравнява Андроид, Уиндоус и iOS ...това са различни операционни системи, таргетирани към различни типове потребители. Скоро гледах краштест на Айфон 5 срещу Самсунг Галакси 3 .....Корейчето загуби на всеки от тестовете.
    Този пост е редактиран от stenly; 25-09-12 в 16:10.

6. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

FearMe си го знаем - протоколен ейпъл хейтър
    А по темата - това с интегрирания тъч е уникална простотия - казвам го от гледна точка на сервиза. И сега ако по някаква причина ти откаже тъча - ще сменяш целия дисплей, което предполагаемо ще значи три цифри като първата клони към 2. Това разбира се не ме бърка изобщо щото аз щастливо си ползвам купения преди 6-7 месеца new old stock Ericsson T39m, модел 2002

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Излезе версия iOS6!
    Днес си ъпгрейднах моето iPhone 4.
    Не съм разгледал още какво му е новото.

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

демек да се чувствам квалифициран като хейтър, защото мнението ми съвпада с обективната действителност?

искрено се надявам някоя статистика да може да обори убеждението ми, че поне 1/2, да не кажа 3/4 от собствениците на "висок клас" телефони ги ползват по предназначение, а само за "ало-ало", музика от време на време и тук-таме някоя снимчица (нещо, което може ВСЕКИ телефон, без да се налага да струва 1К+)

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Обективно спрямо твоят начин на разсъждение. Ти спрямо статистиката ли се нагаждаш? В крайна сметка не си ли даваме парите за неща които ни доставят удоволствие? Без значение дали е нещо огромно или нещо малко. И също толкова важно е как взаимодейства с другите любими вещи. Не обвинявам никого във хейтърство. Просто понякога се дразня на копи/пейст-вания изопачаващи действителноста. Така се промиват мозъцие на хората, кажи една глупост 100 пъти на някой и той ще я приеме за истина.

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

.... Просто понякога се дразня на копи/пейст-вания изопачаващи действителноста. Така се промиват мозъците на хората, кажи една глупост 100 пъти на някой и той ще я приеме за истина.
    Това особено силно важи за Интернет. Защото даже и глупост, казана "очи в очи" от няколко човека, на чието мнение по принцип имаш доверие може да те накара да я приемеш, но тук? Или в медиите? Много скептично съм настроен и за това влязох в спора в темата в "Черен списък".

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

неслучайно лепнах и линковете към видеотата, за да не каже някой, че съм голословен

а какъв процент са дефектни от продадените 5М никой не може да каже, само дето е факт нещо, което не трябва да е така.

затова и препратката ти към нещата, който ни доставят удоволствие, е не съвсем на място, защото един продукт, уникален в общи линии само с наличието на едно лого, и който излиза ВСЯКА година, с маржинални подобрения, основно идващи от ОС-а, която е обратно съвместима с продукта отпреди 3 години, не би следвало да проявява такива дефекти, а трябва все повече и повече да се изчиства

играл съм си с 3-ки, играл съм си с 4-ки. ФУНДАМЕНТАЛНИ разлики не видях, или поне не такива, които да оправдаят хвърлянето на старите 1000-1500 в боклука и даването на нови 1000-1500 лева. повтарям въпроса си, който е в основата на "хейта" ми:

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    искрено се надявам някоя статистика да може да обори убеждението ми, че поне 1/2, да не кажа 3/4 от собствениците на "висок клас" телефони ги ползват по предназначение, а само за "ало-ало", музика от време на време и тук-таме някоя снимчица (нещо, което може ВСЕКИ телефон, без да се налага да струва 1К+)

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Не разбирам какво общо има един продукт с начина по който се ползва от голяма част родните потребители ? В единият случай трябва да дискутираме продукта а в другият народопсихологията която е леко изкривена тук. Спрямо предният модел, айслушалка 5 е два пъти по-бърза като процесор , много по-добро видео , подръжка на ЛТЕ ....за мен лично това са приятни подобрения .......В първият момент когато гледах презентацията си признавам , че бях разочарован. Очаквах повече.После се замислих, че това което предлага си е достатъчно сностно.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow Виж публикацията
    ..., което предполагаемо ще значи три цифри като първата клони към 2. ...
    Exactly

16. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    .......В първият момент когато гледах презентацията си признавам , че бях разочарован. Очаквах повече.После се замислих, че това което предлага си е достатъчно сностно.
    а така, ха да те нахокам аз теб сега, да видиш. Защо тогава ти ми скочи така, когато аз споделих с теб първите си впечатления, които са точно същите, като твоите в тоя цитат?

@FearMe
    единстено нещо, за което съжалявам е, че днес когато се навих да ида да си го взема, се оказа, че трябва да чакам най малко 10 дена, след поръчката ми. Не съм разочарован, защото очаквах такова нещо.

Сега ще ти дам пример с излизането на четворката. Малко по късно след излизането и се оказа, че екрана и се чупел, като бисквита, на хиляди парченца. Всички медии писнаха, хората се изпоуплашиха. Апле направили грешка с това да пуснат стъклен телефон... Да наиситина имаше такива случай, но те бяха пет или шест.

Аз лично притежавам два такива. И двата са изпускани много често. Често падат с екрана на долу. На първият има долу в дясно малък сектор, дето отказва да работи, от толкова изпускания.

Един ден нямаше какво да правя и взех екрана от другия и го сложих на мястото на този. Оказа се, че не идва от екрана, а от самия женски конектор на дигитайзера на дъното. Бях си поръчал екран едновременно и отмених поръчката.

За петицата съм сигурен, че ще бъде уникален телефон, както цялата му фамилия. До каква степен, това ще се види с времето.

Аз не съм фен на епъл, даже ги мразя, но това не ми пречи да ползвам телефоните и с удоволствие.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Честит 24-ти май!
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 24-05-14, 18:39
  2. Честит 8.XII !
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 10-12-07, 20:13
  3. Честит 9-ти май
    От fori във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 10-05-05, 01:35
  4. Честит ви..
    Отговори: 9
    Последно: 10-05-03, 16:07
  5. Честит ви ...
    Отговори: 2
    Последно: 14-02-03, 11:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе