Отговор: Руснаци смазаха от бой мигранти в знак на отмъщение
Беше ми интересно, доколко говоримият в различните провинции език се е уеднаквил и дали във времето(в последните 130 години) покрай имигрантите, не са се оформили села или региони с варианти на френският, различни от официалният преподаван в училище.
тази новина в чужди сайтове я няма.
някой линк?
тая дето я "коментираме" бе брато
Пипитах хора в германия какво мислят за "новината" обект на темата...да, имало е 120 коли и 400+ русаки, но не са били никого:
https://www.youtube.com/watch?v=qDihOzvFh3g
ше съ стигне и до бой. Не бързай. Това ти го гарантирам...
Цитат:
Първоначално публикувано от
fXOrange
ше съ стигне и до бой. Не бързай. Това ти го гарантирам...
А ти го гарантираш?!? Да не си организатора?
Обаче истината е че не е имало и беше партенка както се и очакваше "новината"... Другото "Ше съ" за децката градина!
кхъ-кхъ ( дискретно покашляне )
Полицията в Берлин обвини "изнасиленото" руско момиче в лъжа - Actualno.com
Ице, почваш ли? Прави едно: малкия пръст на ctrl, прави две: с показалеца тук към C ту към V :)
да бе. Вината е в руснаците, немците и всички останали. Само бедните бежанци, не са виновни. Нещастни и невинни хорица, дето са избягали, от лошото. Направо да ги съжалиш просто. Кво са виновни те? Другите са виновни. Немци, руснаци, французи. Що не ги пратим малко в бг, там ще са добре.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Tommorow
Хммммм (заплашително)
:) това го кажи на портокалчето - той "запали пожара" Лично аз още на четвъртият ден се разрових и открих, че има доста неясни моменти в разказа и..затова и спрях да пиша
Прокуратура Берлина подтвердила, что изнасилование 13-летней русской девочки Лизы в Германии было выдумкой - Газета.Ru
"Девочка Лиза" из Берлина выдумала историю об изнасиловании. Новости мира | Dsnews
@Фантич - никой не защитава бежанците, не съм ги пуснал аз у европето. Ако зависи от мен бих ги натоварил всите на райънеър и уизеър и кой от къде е....Но и да се вадят саби френгии и пушки кремъклии заради пуберските забежки на русначето е меко казано неправилно. Затова със всяка такава новина трябва да се пипа внимателно, че пожар лесно се пали и трудно се гаси.
ай са пъ фантата ви бил виновен. Той светъ са обърна на обратно и скоро диваци ще комапндват в наша територия. Да ни изнасилват жените, на нова година, да ни взривяват бомби на колани, да ни стрелят, а ние да си мълчим. Нали така?