ЕКСКЛУЗИВНО! Руснаци смазаха от бой мигранти в знак на отмъщение за изнасилената 13-годишна ученичка - SOSновини.BG
така трябва да бъде.
Преглед за печат
Все някой трябва да свърши и черната работа. ...може и да не е вярно.... ама пък добре звучи. :)
Да, и не били компютри, а компоти... Тия са руснаци, колкото преждеговорищите са русофили.
Ама какво да се чудим на журналята - такива са потребностите/критериите на обществото.
пак казвам, че така трябва да бъде. Не заради писаното в статията, а просто, тя самата, като пример.
Няма докс за написаното в статията. Първоизточника совсекретно.ру е равнозначен на нашия строгосекретно.ком - дрън дрън та пляс.
120 автомобила насред Bruchsal, където и дом.любимци имат нашийници с по 12mpixels камери и нито едно видео от вендетата е повече от съмнително.
Четейки новината , искам да те питам - ти ако бе там и ставаш свидетел - би ли снимал? :monster
абе хора. Аз ли съм объркал езика, докато съм писал. Или вие не схващате?
Езика не си объркал. Объркал си начина на мислене. Защото насилието поражда насилие. И се зацикля, едните на другите до безкрайност, без да има значение кой е почнал пръв.
за разлика от книгите по психология, в реалния живот насилието ражда насилие и накрая побеждава :)
няма напълно победено племе, нация, идеология, без да е било изтребено до крак
звучи нехуманно, но кои сме ние да съдим от нашата има-няма 100-годишна хуманна ценностна система милионите години еволюция и 10 000 години човешка история
Не е до безкарай, просто като почнеш една работа трябва да я свършиш докрай. :)
"На зла круша - зъл прът" са казали хората , едва ли е случайно ...
Въпреки ,че съм отявлен пацифист , няма как да дойде някой да ти се изсере в хола и ти да му подадеш салфетка да си забърше г.за ...
Обаче и от тия "есклузивни новини" всеки ден как руснаци направиха , това (УАУ!!!) , "вижте как руснаци измислиха ;) онова" (пак УАУ!!!) , "вижте как руснаци размазват ИД" (отново УАУ , въпреки че стана сума ти време и ония гледам още не са размазани ... пък половината военна мощ на тоя свят се изрежда да ги мачка ;)) вече ми идват малко в повече и почва да ми се повръща !
п.п. още ме напушва смях от "есклузивната УАУ новина" за най-новия руски изтребител излитащ от подводница !:))
И да не е вярно е добър сценарий! Когато не може да възтържествува силата на правото идва правото на силата. Да видим кога и на немците ще им дойде до над шапките и ще си скочат в ботушите.
Не знам. Не съм ставал свидетел на нещо, което да си заслужава да заснема досега. Засега снимам само пъпките на задника си....:) Когато се случва нещо такова си има хора за всичко. От едната страна - за да документират как размазват джагалите и да се похвалят после в своите кръгове с това, че са раздали правосъдие. От другата страна пък със сигурност има хора, които дебнат да документират как се погазват техните човешки права и да разтръбят по целия свят как са унижавани, бити и ебани...допускането на другото, че видиш ли никой не е посмял да снима ми звучи толкова правдоподобно, колкото това, на кънда в дивия, в диви гори тилилейски се сваля "инцидентно" самолет, който пада 2 мин, но се намират не един, не двама ами десетина снабдени по случайност с фото/видео апарати със завидни оптичен зум и успяват да документират цялото падане и разстрел на пилот, но видиш ли в центъра на европа да заснеме някой струпване на 400 души със 120 коли е немислимо....:undecided:
не трябва да се допускат раси (а за някой племена), от един континент, в други. В европейския специалното, това, което може да се допусне, трябва да идва, или От Австралия, или част от Северна Америка. Останалото да си стои, там, дето се е родило.
Никой няма нужда, от него, нито, като култура, нито като присъствие.