Резултати от 1 до 7 от общо 7

NVIDIA Срещу всички Dreamer

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Ей Dreamer пичага си и сигурно си прав за нелоялната конкуренция само че има едно малко но:

Та сега да чуеш какво мисля аз по въпроса за NVIDIA i KYRO първо да споделя че ползвам карта на NVIDIA от времето когато в света на графиката властваше 3DFX тогава си купих първата карта Creative NVIDIA TNT ами до ден днешен таия карта бачка перфектно и всичко върви на нея! Та за нелоялната конкуренция мога да кажа че и маикрософт направиха нелоялна конкуренция на Нетскейп с IE но от това не виждам да са загубили потребителите както и днес някои да предпочита Нетскапе пред IE. Другото нещо което ще ти кажа е че КУРО няма никакьв шанс да се бори срещу GEFORCE 3 по простата причина че е остарияла технология казваш че бие GEFORCE 3 в Unreal i Serious Sam ama zabraviash че тези игри са писани преди 2г когато още нямаше GEFORCE

по принцип и П3 бие П4 под win98 ама я виж сравнението под ХР и за финал ще отбележа само Това че NVIDIA плюва по КУРО е напълно основателно понеже не е никак приятно да чуеш че топ модела ти отстъпва на карта модел от преди 2г в игра от преди 2г. най малкото това е смешно само че в бизнеса не се гледа с ирония на тези нешта.

Препоръчвам ти да си купиш карта КУРО 2!!!!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

lol

ho ho ho

haha Dreamer, kazaha li ti go , a???????

4. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Аз съм на една по-особенна позиция и немога да се сдържа да не я изложа. Това което имам предвид се базира на извода, до който стигнаха всички, след появата и тестването на картите от поколението, където влизат TNT2, Voodoo3, Rage128 Pro & G400. Та този извод беше общ за всички тях - 'чипът може много, но го спира скоростта на паметта'. Аз лично преминах от GF2 MX към Voodoo3/заради TV-Out/ и скоростта във всички игри се вдигна малко, просто защото паметта на Voodoo3 се клоква малко по-добре. Така че, за мен е абсолютно нормално Kyro2 да задминава GF SDR\ GF2 MX и да се мери с GF DDR\ GF2 GTS, поради простата причина, че паметта при нея не е ограничение и просто се вижда какво могат чиповете от това поколение отпреди 2г., когато паметта не ги спъва...

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Нееднократно съм казвал:В момента истината се нарича НВИДИА.Всичко друго е празни приказки:имал съм и БУДУ:-),знам как е(беше)-синоним на несъвместимост и проблеми,а Ати въобще не коментирам-тия хора един свестни драйвери не си написаха:на мен ми е абсолютно все едно каква ВГА ще имам,стига да е роизводителна и съвместима-това е!Ако утре такава стане Радеон2-ми просто ще си сменя ГФ2-ката:-)и това е,но сега да се плюе по НВИДИА....а Дримър не го слушайте:-)Я отидете на страницата му и вижте огромната реклама на Ино-ГФ3:-))))А и той самият има Ино-ГФ3(инфо от негов съсед:-)),така че да не говори много....:ОО

6. god
    god е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Варна

Voodoo - несъвместимост... DPetrov, ще го приема само ако целта e да си вдигнеш самочуствието... На NVidia и трябваха години за да постигнат съвместимостта на 3DFX, а ATI още не са успели на сто процента. Едва от няколко месеца има 2-3 загалавия, които да не вървят добре на моя познат с V2 SLI...

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

ЗНам,че е неприятно да дадеш 180$ за карта без настояще и бъдеще-разбирам те..

8.  

9. god
    god е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Варна

Пак се изложи... цените на NVidia-картите падат много по-бързо и инвенстицията в тях си е жив майтап. Поне не си изкарвай яда на другите - срамота!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Intel в съюз с NVIDIA срещу AMD!?
    От DoRa във форум Коментирай новина
    Отговори: 0
    Последно: 21-11-06, 14:49
  2. Vurpos kum admin i Dreamer
    От GIORCETO във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 14-01-02, 00:42
  3. Za Dreamer
    От Aquadark във форум Общ - хардуер
    Отговори: 15
    Последно: 17-06-01, 00:44
  4. Stiga GLUPOSTI Dreamer...
    От LordOfEvil във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 40
    Последно: 22-05-01, 04:40
  5. Dreamer, vypros za AXLE-to i 2D
    От chavv във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 2
    Последно: 06-04-01, 11:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе