Искам да попитам дали има псп манияк който може да ми каже каква е разликата между псп и псп тънката версия. В дисплея дали има нещо по-различно и във функциите му
Искам да попитам дали има псп манияк който може да ми каже каква е разликата между псп и псп тънката версия. В дисплея дали има нещо по-различно и във функциите му
здр.знам само 4е псп слим има wi-fi и тв изход а псп то няма
то и стария има wi-fi ,но по-слаб
някой да знае нещо повече
Освен, че и по-леко слима има възможност за скайп, по-бързо зарежда
и по-бързо се конектва в интернет. Стария вариант обаче има по-мощна батерия
то и за това е по-дебело де!
могат ли нормални слушалки от мп3 да се сложат на псп-то
ок аз разбрах всичко ,но някой може ли да ми даде линк на български онлайн магазин ,където има бяло psp
Бяло само в Германос май съм гледал...
Преди малко ми казаха, че и в Техномаркет е имало...
http://burgas-town.myminicity.com/ind
намерих си бяло от konzoli.com и се оказа от Япония с всичко на японски ,но има телевизия и видях ,че само на японските имат телевизия ,но трябва да си намеря тунера ,който е нужен.Доволен съм много ,но ме дразни ,че нямаше скайп и трябва да направя update
който има псп слим да ми каже като отворите капака на диска и натиснете бутона който казва дали има диск и другия при затварянето на капака (намира се под крачето което щтраква отдясно) мести ли се оптиката ви или стои на едно място и свети? Моля помогнете защото изтървах моето и незнам попринцип дали стои на едно място когато не намира диск или се движи при натиснати и двете бутончета (без диск) ?