Отговор: PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане
Абе 'лапетата ги харесват тия зомбита и простотии ;) , аз не съм много по шутърите , но бая поиграх на SW Battlefront - пасна ми просто . сега нямам все още много време, ама играя основно "автомобилни" игри , а на ПС4 е голяма трагедия - само Drive Club ми хареса от тия , които купих ... Сега си взех и "кашон едно";) и почвам Forza 6 докато излезе Gran Turismo Sport ... когато и да е ;)
PlayStation VR: the ultimate FAQ
Продажбите на PlayStation VR в България се отлагат за неизвестен период - най-вероятно към или след Нова година ... за пореден път ни отсвириха ...:(
Светльо имаш ли представа това чудо VR-a с какви игри ще се спогажда? В смисъл трябва ли да са специално разработени и такива работи?
Ще има специални заглавия, но и някои от старите и бъдещи заглавия ще имат поддръжка - Drive Club, Tomb Raider, GT Sport ...
What is HDR gaming? All you need to know
Ще почакаме да видим... Иначе това което ми е харесвало като игри батълфронт, батълфилд, елитния снайпер...
https://blog.eu.playstation.com/2016...music-support/
- днешният ъпдейт на медия плеъра добави 360-градусово видео и flac .
подозирам, че има вградена и Синавия (или там както беше защитата), защото поддържани по принцип файлове , които се възпроизвеждат без проблем като клипчета изобщо не ги "вижда" , когато са цели филми, че и серии от сериали ... даже се изненадах, когато днес "видя" анимацията In-Out ама най-вероятно при рипа са го разкостили здраво и са премахнали всякакви маркери .
п.п. Такааа, след елементарна редакция на името на папката , в която е филма - оставяне само на името на филма примерно- вече филмите са "видими" от плеъра на конзолата и се четат - DTS обаче все още не поддържа .
Синавията си я имам отдавна на PS3 - на определени рипове (от дискове на Парамаунт/Сони ако не се лъжа) звука спира след около 30-тата минута.
Здравейте,
ония ден си купих ПС4 Слим 500ГБ CUH-2016A понеже беше на промоция и сега се чудя дали да не я jailbreak-на, по тези инструкции:
PS4 Jailbreak 4.01 Official CFW – PS4 Portal
Отзивите отдолу изглеждат добри.
Някой правил ли го е досега? Какви са предимствата и рисковете!?
Благодаря ви много предварително!
Поздрави на всички!
Оня ден си я купи и на крака отиде ;)
Аз не съм пробвал, даже до сега не знаеш че има вече кракната ОС... Интересно все добри отзиви!
Дори да се получи каква е гаранцията, че няма да има бан на акаунтите по някое време от страна на сони?
Това си е чист фейк. Няма кракнати игри за PS4 (следователно няма да има "далавера"), забравяш за PSN (щото а са те фанали, а са те "изплющяли") т.е. ще ти баннат конзолата и ще си цъкаш само сингъл плеър игри.
Кратът ъпдейт: jailbreak-ът тръгна, без проблеми, тръгват всички игри за PS3. За сега ще играя GTA. Поздрави на всички! :)
Нали уж ставаше въпрос за ПС4 ?
п.п. Днес имаше и нов ъпдейт 4.05 , така че и да е имало дупка си е заминала ;)
Дам обърках се тотално с този хак... И аз вече съм на 4.0.5
Да PS4, но игрите в замунда са всички за PS3, за PS4 няма никакви игри в замундата, не знам защо.