Отговор: PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Пролетта си взех от нашия PS Store, BF - Hardline Ultimate Edition - 30лв. плюс Ultimate Shortcut Bundle - 100лв. та общо за 130лв. иначе редовна цена тогава за пълния комплект беше общо 300лв. та гледам сега малко са я намалили на 240лв. Страхотно съм доволен и от цената и от самата игра, Мултиплеъра е уникален.
Помагайте, как се активира HBO GO на PS4. Активирал съм го на лаптопа и няма проблеми, но на конзолата не става, стигнал съм до - въведете кода за активиране - но къде да го въведа?
Цитат:
stenly
Четох това, но проблема е че като отида на адреса hbogo.bg/activate да вкарам кода там няма поле за този код нито избор за конзола пс4 или пс3 както е описано. А просто си влизам в профила на HBO GO и единствено мога да си ползвам HBO GO на лаптопа
Нали ползваш европейският адрес а не американският ? Току що пробвах и като се логнах с моя акаунт веднага ми даде полето за активация. Пробвай с друг браузър или през друг комп.
https://bg.hbogo.eu/activate
https://bg.hbogo.eu/activate Благодаря ти активира се с този адрес който ми даде, европейския. :yahoo: Значи проблема е идвал от това че на конзолата ми изписва адрес hbogo.bg/activate а то е трябвало да е този твоя
/bg.hbogo.eu/activate. Проблема е бил при тях HBO GO дават грешен адрес
[/QUOTE]
... а по форумите дават правилните ;) Радвам се, че успях да ти помогна.
Цитат:
stenly
... а по форумите дават правилните ;) Радвам се, че успях да ти помогна.
Три или четири часа се занимавах с тая врътня, изчетох какво ли не инсталирах деинсталирах приложението, рестартирах конзолата няколко пъти, 100 пъти отново и отново пишех адреса който ми даваше конзолата но така и не ме прати на адреса с полето където да напиша кода и да влезна. Голямо Благодаря за този адрес :033:
Некой играе ли The Evil Within 2 ?
Поръчал съм я (макар и да не е моят тип игра) , но сигурно след 2 седмици ще е при мен (от UK) .
След като Destiny2 малко разочарова, идва нова игра на ходизонта.
https://www.youtube.com/watch?v=EL5GSfs9fi4&t=209s
13 часа игра до чаптър 13 на Дявола 2.Играта си личи че не е правена от оня японец.Абсолютно задължително заглавие за всеки геймър.
Цитат:
svetlio1
Поръчал съм я (макар и да не е моят тип игра) , но сигурно след 2 седмици ще е при мен (от UK) .
От къде ги поръчваш и с Габко ли ти ги доставят ? В смисъл поръчваш до техния офис в Англия ? Аз съм получавал с Габко,но и ми се е случвало от частно лице в Amazon uk да ми я изпрати по royal и тук interlogistika ми го доставяше,адски бързо за седем осем дена си спомням.То CoD WW2 ще я поръчваш ли ?
От shopto.net или от ebay и чрез Габко - обикновено седмица-две , но тия нещо ми объркали адреса и не са я пратили до адреса на Габко ами до българският ми , но с изписан UK за държава ... идиоти . Сега ще си отчакам и не се знае дали изобщо ще дойде . Преди пак така ми бяха пратили един джойстик и дойде директно в България, но друга игра так и не дойде и ми върнаха парите.
Май ще затривам акаунта там и ще поръчвам само през ebay - те и там имат магазин и всичко си ми е пристигало .
Преди поръчвах от zavvi, но те престанаха да изпращат до България (иначе и мат доставка до Бурунди!) ..., а цените им не винаги са толкова добри като shopto .
COD-а го поръчах електронно - почти всички така съм ги купувал - профила ми е UK и пълната версия ми излезе към 180лв .
Аз си взех оня ден електронно първия The Evil Within + 3 те DLC та всичко за 26 лева.Въобще в последно време нанесох доста удари ,и изпонакупих камара хитови игри от промоции особено в Американския стор лятото.CoD WW2 в момента в Amazon uk е 48 паунда ,ужас.Ще го поръчам на диск от наша фирма.Не знам само ако си го поръчам от Американския стор ,където е 60 долара или 100 лева,дали ще мога да го играя онлайн в европейските сървъри,или ще ме праща чак в Америка където пинга ми ще е трагичен.