Отговор: Проблем с конзола PS4 Pro
Имам конзолата от 4 дни и до сега три пъти при включването и от контролера на ми изписва следното:
Натискам ps4 бутона на контролера но нищо не се случва. В този случай единствено се оправят нещата, като натисна ps4 бутона за включване и го задържа по-дълго време докато изгасне контролера, след което при включването му всичко се оправя. Това нормално ли е и как се оправя?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...75df94be15.jpg
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Пробвай да ресетнеш контролера и да го присъединиш пак - натискаш с игла в малката дупчица на гърба близо да едно от болтчетата за 4-5 сек. и после го свържи с кабел към конзолата . Може нещо да губи връзката или някакви смущения да са го объркали. Задал ли си да се логва някой профил автоматично след включване?
Не не съм задал да се логва автоматично към даден профил. На конзолата са вкарани два профила, моят и на детето. След като стартира системата трябва да избереш единият от двата профила за да се използва конзолата. Ще пробвам със рестартирането. Благодаря Ви за съветите :)!