Здравейте, имам следния проблем като играя мултиплейър, на моменти играчът ми буксува, след това се оправя. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека сподели. Благодаря предварително на отзовалите се
Здравейте, имам следния проблем като играя мултиплейър, на моменти играчът ми буксува, след това се оправя. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека сподели. Благодаря предварително на отзовалите се
Може да е лаг от NETa. Когато играя на FIFA 17 с някой от Англия примерно почти винаги ми става така. Понякога се претоварват сървърите. Аз съм свикнал , но това не значи че при теб това е непременно следствие от същото.
Обърни внимание и на други мнения.
Ако го прави само при игра онлайн, то причината е там - сървърите на ЕА често са проблемни между другото и това е и на ПСН и Ексбокс лайв.
Ако го прави и офлайн , то е проблем с контролера - тия новите (версия 2) излязоха големи боклуци - имам от първата ревизия при излизането на ПС4 и още работи , а тия (В2) вече смених един и сега пак го засичам, че почва да прави номера ...
На ПС3 се разбиваха от игра и почваха да остават в дадена посока , а последните версии също дефектираха като регистрират самостоятелно подадена команда нагоре от аналога ...
От търкането на пластмасите вътре в механисма се задръства с много фин пластмасов прах и смазката се затлачва. Няма смисъл да се профилактират, направо смяна.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ремонти и хак на Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, PSP, PSVita, XBOX360, XBOX ONE, Nintendo Wii, Nintendo WiiU, Nintendo 3ds / new3ds ...
- - - - - - - - - -
Да , с кабел е мног по-добре, но проблема предимно идва от задръстване в сървърите.
___________________________________________________________________________________________________________________
Ремонти и хак на Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, PSP, PSVita, XBOX360, XBOX ONE, Nintendo Wii, Nintendo WiiU, Nintendo 3ds / new3ds ...
- - - - - - - - - -
Ползвам този модел и въпреки това пак получавам тези проблеми. Споко, както пише колегата , ако е само на online, значи проблема не е при теб.
Засега ми прави впечатление че е само онлайн BFH. Надявам се да е от сървърите на EA. Иначе ще опитам и с кабел между конзолата и рутера да видя дали ще има някаква промяна
- - - - - - - - - -
Иначе рутера ми е от 2016г. февруари месец и на него са два телевизора с IPTV телевизия лаптоп и конзолата, и все си мисля дали издържа тази техника
Този пост е редактиран от sony 1; 07-07-17 в 15:04.
пробвай да смениш канала на рутера а най-добре с кабел между двете устройства.
Еми ти си знаел за проблема с рутера. Защо се чудиш откъде е лага?
Здравейте съвсем зелен съм с тази сфера. От вчера имам конзола PS4 Pro 1ТВ но от къде да проверя, че това е така, а не са ми доставили вместо PS4 Pro, PS4 1ТВ?
"Про"-то е на 3 етажа , а "нормалната" на 2. Отделно "про"-то си поддържа изходяща резолюция 3840х2160 ...
Аха, на три етажа съм значи да спа спокойно. Ами очаквах да пише освен на кутията и на самата конзола . Сега трябва да и търся вертикална стойка, че при мен др. начин няма освен да е държа права на стойка.