Търся да си купя живачни термометри(4бройки),ще се ползват за мерене на външна температура на въздуха и вътрешна стайна температура.Ако и някой иска да се раздели с влагомер-но живачен бих купил и него
за връзка тук,чрез л.с. ,на marian1@gbg.bg
Търся да си купя живачни термометри(4бройки),ще се ползват за мерене на външна температура на въздуха и вътрешна стайна температура.Ако и някой иска да се раздели с влагомер-но живачен бих купил и него
за връзка тук,чрез л.с. ,на marian1@gbg.bg
Такова нещо не съм виждал или чувал. Не виждам какво ще чини живак във влагомер. Би ли пояснил какво имаш предвид?Първоначално публикувано от marian1
Много ме кефят живачните спиртомери - винаги показват над 60° алкохол![]()
Сигурен ли си, че не е дрегер?Първоначално публикувано от Lazar
![]()
х-а-аа-а-а и аз не знаех дали има,добре,посипвам си главата с брашно и продължавам да търся влагомер-НЕживачен!
Ако си от София, пиши на ЛС, да ти кажа откъде да се сдобиеш.
Влагомер се прави с два обикновени термометъра като на единия резерворчето му трябва да е винаги влажно (обвито в марля напоена с вода) - Гледа се разликата в показанията на двата термометъра и показанията на единият от термометрите (сухия мисля) и от една таблица се намира относителната влажност. Термометрите трябва да са един до друг и да са на завет.
Ето хем влагомер, който може да се нарече и живачен.
http://dox.bg/files/dw?a=b8288abfbd
Забравил си да си дадеш името и паролата, та да можем да видим картинката!Първоначално публикувано от Julian
Не ти трябва парола.
Има цифри които трябва да въведеш против спам.
![]()
![]()
Julian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извади ме от конфузното положение хей Lazar
![]()
погледна ли? а сега де,дори без да искам го уцелих....
дрегер си имам в работата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
виждал съм такова нещо ,сега разбирам и как работи . освем двата живачни термометара , наи от горе има часовников механизам които задвижва една турбинка , за която нямам идея ......... . беше немско , корпус нераждавеика - супер изработка