Имам няколко старички преносими компютри, които обаче си работят идеално и искам да подаря на едно училище за слепи деца.
За съжаление, голяма част от тях нямат захранващи адаптери. Затова и пускам темата, понеже 10-15 нови адаптера ще ми дойдат малко тежко на семейния бюджет.
Та...
Ако някой разполага с ненужен, но РАБОТЕЩ адаптер от НР/Compaq 18.5V, нека ми дава предложения за разумна цена тук, на ICQ 65213783, Skype: dimitter, E-mail: d.dimitroff@abv.bg , или 0888838967.
Намирам се в София и естествено предпочитам продавачите да са тук, но ако са от провинцията си поемам транспортните разходи.

Ако модераторите преценят, че е възможно, ще съм благодарен да стикнат темата, за да не я дебна и повдигам постоянно и безмислено, а не очаквам да си намеря 15 адаптера в рамките на седмица. Отделно, че не го правя за себе си, а искам да зарадвам няколко деца.
Ако не е удачно - здраве!

P.S. Смятам за редно да уточня, че в случая ниската цена е определяща за мен. Мощността не ме интересува, тъй като машините се позват от децата само като настолни и не е от значение, колко бързо зареждат батериите.