Купувам панел за pioneer 4800 , ако някой има излишен да ми пише. Моя падна няколко пъти и сега на дисплея не може да се разчете нищо а и не може да се оправи (
За контакти: Лс гсм: 0886 360 315 Георги
Купувам панел за pioneer 4800 , ако някой има излишен да ми пише. Моя падна няколко пъти и сега на дисплея не може да се разчете нищо а и не може да се оправи (
За контакти: Лс гсм: 0886 360 315 Георги
Колега , защо да не може да се оправи ? Някой ти каза или ти така си решил ?
ами в авител казаха че могат да се опитат да го оправят но не било сигурно.След това го занесох на един познат майстор жичкаджия дето оправя всичко , той го отвори и видя че се е пукнал дисплея и е с течни кристали.сС 2 думи трябва нов диспей + работата излиза колкото да си купиш ново cd за 150 лв. За това мисля да потърся някой панел, но ако не намеря ще си купувам ново Cd
А провери ли колко струва такъв нов панел ? От Пайнер могат да ти доставят всичко , което ти трябва , но има срок за поръчката , до 12 число на месеца , иначе се чака прекалено дълго време !
ами малко се съмнявам за под 100лв да доставят.Ще ида да попитам утре .Този диск има един минус и не ми се влагат мн.пари за нов панел. С американски тунер е което ще рече, че хваща само станции които завършват на четно 99.7; 94.9 . Примерно 104.00 Jazz fm не може да го хване Затова си мисля да потърся втора ръка панелче. Иначе диска е хував,чете всичко ,не прескача, оптиката е на 6 и има хубави настройки за звука
Колега, виж при този човек, току що случайно попаднах: http://www.bgaudio.org/forums/viewto...p?f=68&t=18509