Купувам работеща памет 512 MB DDR-SDRAM PC-2100 (133 MHz) - [DDR-266] или 256 със същите параметри. За Пловдив е заявката и от други части на страната по куриер за моя сметка.
Купувам работеща памет 512 MB DDR-SDRAM PC-2100 (133 MHz) - [DDR-266] или 256 със същите параметри. За Пловдив е заявката и от други части на страната по куриер за моя сметка.
Благодаря и за двете предложения, но аз търся DDR-SDRAM, cooler твоето е DDRII. FearMe, сигурен ли си, че тази памет е същата и ще стане? Веднъж сложих уж някаква която ме убеждаваха, че става и компа се побърка с нея.....
не знам каква си пробвал, но това е нормална работеща DDR, свалена от работещ компютър
предполагам те обърква стандартът 466
това е най-бързата възможна DDR, опит да се удължи малко живота на DDR-стандарта пред настъпващия DDR2
Сигурно е така, само дето DIMM слотовете даже са различни....определено не става!Първоначално публикувано от FearMe
Имах някъде в мазето останала една 256-ца, дано я намеря.....
я пак!?Първоначално публикувано от ivbrada
как пък реши, че слотът за DDR 266 e различен от този за DDR 400 или DDR 466?
явно аз по някакъв странен начин съм бил сложил въпросната платка 466 до една по-стара 266.... интересна работа![]()
Намерих си памет, може да заключите темата! Благодаря на всички които се отзоваха!