Резултати от 1 до 7 от общо 7

Купувам видео на PCI-E

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2007

Купувам видео на PCI-E

Купувам видео карта от 256 МБ нагоре и да е 128 битова до 50лв.
    Сигурно ще е нужно да се праща с куриер
    За връзка може на лични,поща:fonbg@abv.bg или тел.0877056247

2.  

3. Тук е от
    Feb 2010

Re:Купувам видео на PCI-E

ок

4. Тук е от
    Feb 2010

Аз ти предлагам да нямаш двоен стандарт.Какъв е например този потребител "kiselina"-с 87 публикации в раздел "ПРОДАВА" или "dra6ko" които са 100%търговци и могот да си публикуват колкото си искат ?Моля да ми кажеш защо.

5. Тук е от
    Feb 2010

И освен това кой си ти .Защо пишеш анонимно.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

не знам кой какво е писал, но ще се намеся:

1. мнение, коригирано от модератор или администратор не се пипа, особено да се трие/редактира написаното от ръководния състав

2. всеки може да публикува колкото и каквито си иска обяви, но в разумни граници. може да са 100, но не наведнъж. може да си търговец, но пусни тук 3-4 неща, от които да се отървеш, но не и цялата си ценова листа и/или складова наличност. смисълът на "разумни граници" се определя като баланс между желанието на продаващия да сложи колкото се може повече и решението на модератора/администратора. решението на последния е окончателно, има превес и не подлежи на обсъждане и промяна. това на модератора може да бъде обжалвано пред администратор, но само на лично съобщение и никога с отваряне на тема-жалба, нови публикации и прочее помпозни действия.

3. престъпването на Правилата се допуска в "разумни граници" (вж. по-горе), като налагането на санкции (коригиране на публикация, триене на публикация, временен бан или постоянен бан) е по усмотрение на ръководния състав, като подлежащият на санкция потребител абсолютно винаги бива предварително предупреден и помолен да се съобразява с Правилата, а при рецидив, несъобразяване с правилата или неуважение към ръководния състав му бива наложено наказание по усмотрение на модератор/администратор

7. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от bahebahe
    Аз ти предлагам да нямаш двоен стандарт.Какъв е например този потребител "kiselina"-с 87 публикации в раздел "ПРОДАВА" или "dra6ko" които са 100%търговци и могот да си публикуват колкото си искат ?Моля да ми кажеш защо.
    Веднага ти отговарям за спамъския и заядлив въпрос?Аз лично не съм никакъв търговец а съм си най обикновен потребител на форума от тук както съм си купувал така и съм продал доста части искачащи ми за продаване - теб това какво те бърка в случея не ми стана ясно?

п.с. Които е купувал от мен знае много добре че не съм фирма а чсно лице(все пак Кърджали не е голям град и по форумите няма много от там така че не може да ме объркаш)Ако имаш някаква дразга с мен лично заповядаи на лични да се разберем.

8.  

9. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Този казус е вече решен.Нека не пълним темата на потребителя с ненужни разпри.
    Цитата по-долу е същината на темата и тя трябва да бъде обекта на внимание.
    За другото има ЛС.
    Цитат Първоначално публикувано от princebg
    Купувам видео карта от 256 МБ нагоре и да е 128 битова до 50лв.
    Сигурно ще е нужно да се праща с куриер
    За връзка може на лични,поща:fonbg@abv.bg или тел.0877056247

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Купувам видео карта
    От nen4oo във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 25-05-13, 20:02
  2. купувам видео карта
    От nen4oo във форум Купува
    Отговори: 7
    Последно: 28-07-12, 18:27
  3. Купувам PCI видео карта
    От Ivel във форум Купува
    Отговори: 10
    Последно: 13-01-12, 20:37
  4. Купувам видео карта
    От muxo във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 06-07-09, 10:24
  5. Купувам Видео карта AGP
    От DarkRose във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 28-03-06, 01:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе