Здравейте!
Аз се интересувам от картинки като - Бибип, Типтип, Лазер, Финал, Чинчин, Флинстоун, Спайдърмен и други. Ако имате някакви картинки можете да ми пишете лично съобщение.
Благодаря предварително!
Здравейте!
Аз се интересувам от картинки като - Бибип, Типтип, Лазер, Финал, Чинчин, Флинстоун, Спайдърмен и други. Ако имате някакви картинки можете да ми пишете лично съобщение.
Благодаря предварително!
Искам Да Попитам Има Ли Някой Интерес От Малка Колекция "ULKER LAZER" Изтребители и Танкове Прoизвение2443.jpg
Свърши далаверата вече с картинките. Много станахме "прекупвачите". Отначало купувах по 5 лева, продавах за 30-40. Сега купуват за 20, продават за 25. Поне за един подов Дайкин изкарах, докато се усетят!![]()
И ти ли АРУБА се занимаваш.Преди година две ми предлагаха да си продам колекцията от БИ БИП, тук във форума беше.Моята е пълна.Отказах и за цена не е ставало дума, нямам представа по колко са се продавали и купували.
Е тва е.И аз някога имах таква колекция Bi-bib.Бях ги залепил на една специална тетрадка албум с жълти корици.
Колко броя бяха снимките, че съм забравил? Имам някакъв спомен, но не съм сигурен- 112 или 150???
И моята бепе пълна, ама е затрита от години...
Не знаех, че за това се заплаща ...
Моята е до 150 и това май беше последната картинка.Моите са в класьор за марки не са залепени.И аз не знаех, докато не получих предложение, ама не допрях до цена.Още си спомням как си събирах стотинки и не бих се разделил с тях.
Ето малко картинки от дъвки Turbo и от мен100 бр. - от № 52 до № 190 (има липси, има и повтарящи)!