Купувам Ram 2GB DDR2 PC2-5300 (667MHz)200-pin синхронна динамична памет със случаен достъп (DRAM) в небуфериран малък двоен редови модул памет (SO-DIMM) за лаптоп Lenovo 3000 N200 (0769)BSG
До 35лв.
за връзка-skype: paulokaza
или на лични
Купувам Ram 2GB DDR2 PC2-5300 (667MHz)200-pin синхронна динамична памет със случаен достъп (DRAM) в небуфериран малък двоен редови модул памет (SO-DIMM) за лаптоп Lenovo 3000 N200 (0769)BSG
До 35лв.
за връзка-skype: paulokaza
или на лични
Честно , уби ме !!!Първоначално публикувано от ambrozia403
Продавам Ram 2GB DDR2 PC2-5300 (667) синхронна динамична памет със случаен достъп (DRAM) в небуфериран малък двоен редови модул памет (SO-DIMM) на стойност от 35 неденоминирани български лева , като предлагам и опция за изпращане по сертифицирана куриерска служба , като пратката бъде изпратена с услугата Наложен платеж !!!
Всъщност така зададен въпроса показва дициплинираност на питащия, както и коректност на изказа! Позволявам си да коментирам, защото недоумявам как понякога общоприети термини, като "ресетване", например, се именуват като "ресване". Далеч съм от стремеж към употребата на словосъчетания, като "драсни-пални клечица", това си е друга тема. Четенето на такива строго формулирани технически термини си е добре, за да се сещаме (или да научим все пак) откъде идват ....
Иронията в предходния отговор дори не е издържана - "струва" няма масто в този изказ, по-удачно е "с цена" или "със себестойност".
И кое по точно те уби???? Или продаваш или не.Хайде със здраве и весело посрещане на Новата Година!
Весела и на теб колега. Нищо лично , нито се заяждам. Просто ми хареса как си го написал и не се сдържах. Имам няколко плочки , нямаше да ги продавам , но текста на обявата ме накара да го напиша и следователно ще ти продам една.Първоначално публикувано от ambrozia403
Прекалено подробно и буквално си написал всичко. Достатъчно бе да кажеш:
Търся 2GB DDR2 667 SO-DIMM