Купих на дъщеричката ми PS1 от един оказион.Обаче е само с една игра и тя и омръзна.(а пък конзолката чете само оригинални)Така че,търся да купя PS1 игри втора ръка.
Купих на дъщеричката ми PS1 от един оказион.Обаче е само с една игра и тя и омръзна.(а пък конзолката чете само оригинални)Така че,търся да купя PS1 игри втора ръка.
Здравейте разполагам с 2 игри за ПС1 заглавията съм ви ги изпратил като E-mail
Колега, имам първите 4 игри от поредицата Tomb raider за PSX. И четирите си имат книжки в отлично състояние, две от тях са в оригиналните им дебели кутийки и две са в кутийки на CD, понеже оригиналните се пукнаха. Давам ги за 40 лева в комплект. Пълните им заглавия са:
Tomb raider
Tomb raider II: Starring Lara Croft
Tomb raider III: Adventures of Lara Croft
Tomb raider: The last revelations
Ако те интересува, за още 110 лева (общо 150 лева) към тези 4 игри мога да добавя и използван само 10-ина часа PS2 Slim /PAL/ от последната серия 9 с вградено захранване (неразличим от магазинен образец, защитното фолио все още стои на конзолата) с едно управление Dual shock 2 (също като нов), кабели за тока и връзка с телевизора, опаковката на самата конзола, карта с памет 8 MB на Sony + 6 оригинални игри за PS2, както следва:
Tomb raider: Legend (дискът е издание Platinum)
Metal gear Solid 2: Sons of liberty (единствената ми игра без книжка)
Metal gear Solid 3: Snake eater
Gran turismo 4 (издание Platinum с книжка на български език)
Grand theft auto: Vice city (включва и книжната карта на града)
Splinter cell: Pandora tomorrow
Общата цена от 150 лева важи само за теб. Игрите за PSX (трябва да са PAL) могат да се играят на PS2-ката с допълнително подобрение в графиката.
Какви са тези глупости графиката на игрите за ПС1 не е по-добра ако ги играеш на ПС2..............
Защо да са глупости? Добавя се допълнителен филтър на повърхностите, така че вече не изглеждат на квадратчета, а са загладени.Какви са тези глупости графиката на игрите за ПС1 не е по-добра ако ги играеш на ПС2..............
Ето и примерни сравнения с и без тази функция: http://www.gamespot.com/news/ps2-imp...aphics-2541683