Здравейте,
Издирвам да купя архаична рам - SDRAM PC100 (за предпочитане) или PC133, 128 (две плочки) или 256Mb (една). За София иде реч. Оферти приемам в темата, на ЛС или на мейл.
Имам една 128 http://www.memoryten.com/pc/002877/S...p-PC100-128MB/ ако от някъде ти падне още една съм на среща .
Имам някакви такива, останали след някакъв ъпгрейд, ама са ми в офиса и мога да ти дам инфо след 1 юли.
5 лева - търговия да има , на мен не ми трябва , на теб ще ти върши работаПървоначално публикувано от devil
Гарантирано - работи - свалих я от компютъра на колегата и му сложих 2х128 които бяха комплект .
2х128мб 133мхц с лепенки на НР свалени от работеща машина. Не са кит.
Цена 8 лв. за двете. Има вариант и да се достави в София и избегне оскъпяване![]()
@jonov - съвсем ме устройстройва. Кога и къде само трябва да речеш, можем да извържим сделката.
Гледам колегата Anjelo е предложил по добра оферта че дори и без куриер , но както решиш .
Ако си съгласен , прати ми на лични адреса и по Еконт мога да ти я изпратя в понеделник , даже ако решиш може и обикновена пратка за по тънко .
@jonov, ми то shame on me, ама аз въобще не съм видял, че има оферта след твоята (май не съм си доспал) и при такова положение май ще взема по скоро да се спра на предложението на Anjelo (сори за което).
ako трябват повече имам някъде 2-3 броя х 256MB PC133 х 12лв бройката и 10-ина 128MB PC100/133 x 5лв бройка.
dididikov търся 2или 3 sdram 256pc133 тел.0888419188,0879428181
баси тия памети се подаряват ве хора. тука им искат като за ддр
Днес намерих в колата![]()
една 128MB PC133 - който ми заяви първи на ПМ е за него - подарък !