Интересувам се от механични ръчни и джобни часовници.
Предпочитам швейцарски,но може и други.
Колекционер съм.Не търгувам.
Интересувам се от механични ръчни и джобни часовници.
Предпочитам швейцарски,но може и други.
Колекционер съм.Не търгувам.
Този пост е редактиран от plamenhar; 18-09-12 в 17:12.
Два джобни на около 60г (може и на повече да са) Омега и Longines, работещи - колко даваш?
Този пост е редактиран от SoftKey; 25-09-12 в 08:48. Причина: Изрично Настояване от потребител plamenhar
Добър вечер! Имам 2 часовника в добро състояние. Омега от 1990 и Лоджин, но не знам от коя година е.Ако имате интерес, обадете ми се казвам се Михаил-0887190470
Този пост е редактиран от avenger; 22-08-16 в 22:43.
джобен часовник paul hammeler vaihollding@gmail.com 0877836477
джобна омега в много добро състояние година на произвотство 1930-1940г,сервизиран.
Имам един ръчен Omega Seamaster от 1960 с корпус от неръждаема стомана. Часовника е бил на дядо ми, който почина преди 2 години. Omega-та е доста запазена и работи. Погледнах цените в e-bay и за модела варират между 400-750 долара. Напълно наясно съм, че каквото и да е състоянието едва ли че мога да му взема на 100% от тези пари, но се интересувам от сериозни предложения, тъй като предмета има и сантиментална стойност. Отворен съм за всякакъв вид предложения, коментари, дори и съвет.
Как да се свържа с вас?
- - - - - - - - - -
Как да се свържа с вас?
Здравейте, който е заинтересуван, продавам Швейцарски Нардин 18К жълто злато., моля да ми пише на ЛС.
Опиши какво продаваш в темата, а не давай линк към друго място, на което си го направил...
kod
Здравей, имам не работещ часовник марка Ракета.
Интересува ли ви?