Търся си добра геймърска карта от последните 3 години.Интересуват ме тези две карти - Radeon HD 6850 и Radeon HD 6870.Предпочитам референтен дизайн.Задължително от първи собственик.Предложения тук в темата или лс.Може и на e-mail:astro_21@abv.bg.
Търся си добра геймърска карта от последните 3 години.Интересуват ме тези две карти - Radeon HD 6850 и Radeon HD 6870.Предпочитам референтен дизайн.Задължително от първи собственик.Предложения тук в темата или лс.Може и на e-mail:astro_21@abv.bg.
ако размислиш имам GTX 560 1GB DDR5 с 24м гаранция към С*тантек София .
пълен комплект , гаранционна карта ( преснета заради много други компоненти ) малко ползвана. Medal Of Honnor & CoD най -новите в зависимост от процесора държи 100 кадъра на 1680 х 1050 - без да пипаш настройки.
По принцип това е добро предложение.Причините да търся точно Radeon HD 6850 или 6870 е,че вече на два пъти пъти ми се изплъзна с малко да закупя много изгодно бройка и съм се нахъсал да я докопам
Също така все още разчитам на АМД платформа щото няма парички за нещо по-така
Видях,че този Phenom II X4 965 е паднал под 100 долара и ще се получи добър ъпгрейд на машината с това видео.Можеш ли да дадеш линк с инфо точно за картата,която предлагаш?
Колко пари даваш за Radeon HD 6870... ???? Имам една с гаранция до 07.02.2014г.
Максимум 210 лв.За повече вече има оферти на 2-3 места.Дай малко повече инфо-производител,линк и т.н.
п.с.
дано не цапам темата на колегата ама и аз търся :-)
Аз купих, така че вече не търся.
Още веднъж се извинявам, че ползвах темата на колегата !
Този пост е редактиран от get; 14-02-13 в 11:02.
Извинен си
Аз не бързам и приемам още оферти с по-приемлива цена.