Здравейте,от скоро се сдобих с телевизор LG 50PM4700,но за мое съжаление към телевизора няма 3д очила.Та ако някой продава нека се обади тел.0888 022 880 Стоян Бозуков, или ако някой знае откъде мога да си закупя на добра цена ще съм ви благодарен.
Здравейте,от скоро се сдобих с телевизор LG 50PM4700,но за мое съжаление към телевизора няма 3д очила.Та ако някой продава нека се обади тел.0888 022 880 Стоян Бозуков, или ако някой знае откъде мога да си закупя на добра цена ще съм ви благодарен.
Няма ли ги в Техно .. магазините или да ти ги поръчат ?
има ги ама струват109лв.броя и заради това търся по форумите за втора ръка или ако някай знае къде са по ентини?
Купил си 50инчов телевизор а се скъпиш за 2 броя очила ... Едва ли някой с 3д телевизор ще се раздели с очилата си. А ако LG са като Samsung, всяка година новите модели ще са с нов тип очила които не са съвместими със старите.
не се пали толкова,просто питам може и да има някой който не ги ползва или не му трябват,а и телевизорът ми е подарък.......
за доставката ще почакам,ама можеш ли да ми кажеш дали ще станат за моят TV. Притесняваме факта че са от Hong Kong
И да станат , тази оферта е изтекла . Разпродадени са , така че си търси друг начин за по-евтин вариант . Винаги може да пратиш мейл до продавача и да се разберете .
не говоря за тази оферта,намерих същите в друг сайт 2 броя за 50 долара пак от Hong Kong с безплатна доставка,но ме притеснява дали ще станат за моя телевизор.Ама все пак ще пратя мейл на продавача.Мерси много!
- - - - - - - - - -
И все пак ще съм благодарен ако ня кой ползва такива очила да си даде мнението!!!