Купувам читави подовостоящи тонколони.
По възможност да са тъмен цвят,височина около метър от пода.
Бюджет 500-600лв. за чифт.
Купувам читави подовостоящи тонколони.
По възможност да са тъмен цвят,височина около метър от пода.
Бюджет 500-600лв. за чифт.
Нови за тия пари ... трудна работа - прегледай обявите на АД https://www.facebook.com/profile.php?id=100071310229955 - често има много добри предложения
Нови с компромис например:
Polk Audio Monitor MXT60 Compact Standing Speaker
Тук има ревю на по големия модел:
A Small TOWER SPEAKER with HiFi Sound! Polk XT60 Speaker Review
Polk Audio Signature Series Speakers
забележка: цената е за бройка.
Алтернатива:
Букшелф тонколони Monitor Audio Bronze 100
Преди се намираше само варианта със подостоящи. Но, сега го няма. Има само комплекта.
Все пак тези ОТ са основно за кино, което предполага и модела.
ТОНКОЛОНИ JAMO S 807 5.0 HCS SET WALNUT
П.П. Със втора употреба ОТ трябва много да се внимава предвид как са експлоатирани ОТ (още повече ако са на години).
Лично не бих инвестирал в във втора употреба ОТ в BG.
По BG магазините, цената на хубавите подостоящи hi-fi ОТ, които предразполагат за слушане на музика, започва от1.2к.
Пример:
ТОНКОЛОНА JAMO C-95 II PCS BLACK ASH
DALI SPEKTOR 6 WL 2-Way Floorstanding
Този пост е редактиран от tek; 23-06-23 в 22:04.
Не държа да са нови,стига да са добре стопанисвани,трябват ми за ваканционен имот,който ще се ползва 2-3 месеца в годината,и не ми се наливат много пари.Ако изпадне нещо,което много да ми хареса,мога да вдигна бюджета до към 700-800лв.
Иначе,много Благодаря за инфото.
https://audiomonkey.bg/collections/b...42792709783767
тези би трябвало да са що-годе прилични като за 890лв
... или https://audiomonkey.bg/collections/b...42641714413783
Наясно съм със всичко,обърни внимание на колоните от подписа ми:JAMO BX 200. Те са на близо 28 години и не бих ги сменил за нищо на Света. В момента изглеждат все едно са току що извадени от кашона.
Просто ако някои иска да се оттърве от старите си колони нека ми пише.
Офтопик:
Във подписа виждам, че имаш JAMO-BX200.
Предполагам ги ползваш за вкъщи. Има вариант да си вземеш нови подостоящи или букшелф.
За вилата да преместиш JAMO-BX200. Стига да не са с определена, за теб стойност.
Редакция: може да е нахално от моя страна.
Но, ако демотата на Jamo BX150 са добре записани. Има вероятност и на твоите Jamo BX200.
да липсват ниски честоти.
Нищо не, пречи да преслушаш JAMO C-95 II ( без намерението за покупка)
(или по-висок клас ОТ). Само, да сравниш дали случайно, няма да ти допадне новия Jamo звук.
П.П. Повече няма за задълбавам.
Този пост е редактиран от tek; 23-06-23 в 23:28.
Свикнал съм с Jamo BX 200 в къщи.Те са "сватбарските колони",много як бас и кристални високи.
Изкарали са безброй купони и партита,изгорили са 2 усилвателя,както на "тяхно име" има написани десетки актове за нарушаване на тишината в блока
Така че,за мен те имат и сантиментална стойност, и не бих ги местил на друго място.
Едва ли бих свикнал със звука от съвременните и модерни озвучителни тела,аз обичам колоните да ми "думкат"
Търся просто нещо прилично да свири,не ми трябват мощни тупалки,че ваканционния имот е в затворен комплекс на морето,има много малки деца,хората отиват там да разпускат и не искам да ги притеснявам с "Breaking the law" на Judas по малките часове
Jamo C-95 са оферта,незнам само дали с тези крачета няма да ми пречат,че едната ще стои плътно точно до вратата на терасата и да не се спъвам в тях...
Този пост е редактиран от iveto; 24-06-23 в 09:53.