Половината от постовете и в тая тема са пак за триене. :knuppel2:
Половината от постовете и в тая тема са пак за триене. :knuppel2:
В допълнение - при влизане в пристанището / залива / радара си работи, също задължително и при преминаване през* канал до п=ще Варна Запад..... аз като 5-6 години съм бил по моретата и са ме облъчвали почти денонощно (на някой кораби радарите се спират само в пристанище)
Примери за облъчване във Варна :
Ами , ако сте на Морска гара и гледате кораб ,който влиза в пристанището пак сте облъчени?? Ами , като се печете на плажа и приближава кораб към входа на залива ?? А , ако гледате кацащи или излитащи самолети на терасата на Аерогара Варна. А ,ако сте на южният бряг на езерото в района на "Амонал"? А поста на Галата? В Морско училищв също има инсталиран учебен радар "Печора 2" - но кога работи е въпрос.Има и още работещи но не искам да всявам смут.
Със сигурност би трябвало да имате още един радар на пилотска станция в пристанището.Първоначално публикувано от kris11
Въобще трудна работа ... варналии с по-малко от оловни гащи не трябва да излизате от в къщи, а поктай микровълновите фурни явно и в къщи трябва да ги носите ...
Много интересно се разви дискусията!!! Мисля, че си чешите езиците вече!!
То темата за друго и без това не ставаПървоначално публикувано от g_velev
@lupus - дай модераторската секира !*
Прав си, май се изчерпи по същество.