Какъв модел сокоизтизквачка ми препоръчвате и с какви тех.характеристики.Има ли някой представа дали могат да се изтискват и зеленчуци?
Благодаря
Какъв модел сокоизтизквачка ми препоръчвате и с какви тех.характеристики.Има ли някой представа дали могат да се изтискват и зеленчуци?
Благодаря
Аз си купих на скоро
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=7412
на PHILIPS .
Отностно зеленчуците , може разбира се .
Приятелката ми изстисква моркови , краставици , целина , абсолютно всичко .
Поне аз съм много доволен от моята .
Ако си копуваш бих те посъветвал да е с колкото се може по мощен мотор и да е известна марка.
Аз пък те съветвам -по-евтинко гледай!
Голяма досада е чистенето след центрофугата!!
Докато детенцето е малко - сме много радостни и дейни, но след няколко месеца
вече е захвърлена някъде....Това съм го преживял вече...
А за плодоевете- то само твърди плодове /зеленчуци/ стават! Никакви притеснения за това!
Аз да ти кажа . Един приятел си взе за 50 Лв някаква куче марка. Тя не прави сок , а някаква пихтия . Отзад където е  отделението за вече изстисканите  неща има много сок . То зависи от модела и от това колко е мощна .
Неговата е 250W  . Моята е 500 и има огромна разлика в начина на работа . Е цената е доста по височка но според мен си заслужава.
Значи гледай колко е мощността - препоръчвам ти да си вземеш модел с поне 350 W мощност(може и повече ) и там, от където ще си купуваш сокоизтисквачката да помолиш да ти я пуснат, за да чуеш колко е шумна, защото наистина има много шумни модели, има и по-тихи. Също така гледай да си вземеш модел, който се разглобява, за да може лесно да се мие след употреба.Първоначално публикувано от natalinik