Вижте резултатите от анкетата: Каква марка прахосмукачка имате ?

Гласували
247. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Arieli

0 0%
  • Ariete

0 0%
  • Beko

7 2.83%
  • Bosch

14 5.67%
  • Daewoo

8 3.24%
  • DeLonghi

3 1.21%
  • Electrolux

2 0.81%
  • Elite

2 0.81%
  • Gorenje

7 2.83%
  • Hoover

3 1.21%
  • Karcher

14 5.67%
  • LG

27 10.93%
  • Miele

14 5.67%
  • Moulinex

3 1.21%
  • Neo

7 2.83%
  • Panasonic

9 3.64%
  • Philips

26 10.53%
  • Rohnson

0 0%
  • Rowenta

26 10.53%
  • Samsung

67 27.13%
  • Sang

4 1.62%
  • Seres Vasilius

0 0%
  • Severin

0 0%
  • Siemens

4 1.62%
  • Singer

0 0%
Страница 6 от 67 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 999
Like Tree110Одобрявам

Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Прахосмукачки с воден филтър или с обикновен

Цитат Първоначално публикувано от bodlivez
    Ако искаш да се убедиш в предимството на водния филтър - обади се на тези хора http://www.rainbow.bg/ , да ти направят една демонстрация у вас и повече никога няма да помислиш за прахосмуч с торбички.

За цени по-добре не питай щото са брадва, целта е да осъзнаеш очевадния факт - без мокрене няма чистене.
    А ти говорил ли си с хора които експлоатират такава прахосмукачка, извън рекламните демонстрации. Заради цената и, се появиха безброй обяви "чистя с рейнбоу".
    Точно заради цената на рейнбоу си избрах ZELMER. Добре чисти, но си е гърч с нейното почистане. За да я почистя ползвам подвижния душ в банята. Сега ползвам и една с торбичка, първо с нея за да обера космите на котарака, след това със Зелмера.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2010

Благодаря е то неото не е , чак като Zelmer но предполагам ще вършат що годе една работа

4. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Миналата година и аз си взех Нео с воден филтър за стотина лева.Мога да го ползвам както с водния филтър,така и без него.Ако ще правя по-обстойно почистване-сипвам вода,ако ли не-не сипвам.Този,който разправя,че се вдигал прах и т.н. си няма и идея от прахосмукачки.2 основни минуса според мен-шумна е и задължително след ползване на водния филтър,трябва да се мие основно,иначе става жабуняк.Смятам,че водния филтър е по-добрия избор,но всеки сам си преценя

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от avenger
    ...Този,който разправя,че се вдигал прах и т.н. си няма и идея от прахосмукачки....
    Е тва им е коронния номер на демонстраторите на Рейнбоу - светват с една мощна лампа на изхода на конвенционалната ти прахусмукачка и ти виждаш безброй прашинки дето никой хартиен филтър не ги лови, на изхода на Рейнбоу няма нищо...
    Може avenger след твоята хартиена торбичка и да няма прах, понеже си 'имаш идея', нужна е само още една предпоставка - да живееш примерно на Луната

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от bodlivez
    Може avenger след твоята хартиена торбичка и да няма прах, понеже си 'имаш идея', нужна е само още една предпоставка - да живееш примерно на Луната
    Че за какво му е прахосмукачка на луната. Ще му върши работа, колкото на змия - тиранти...

7. Тук е от
    Mar 2010

Май никой няма такова чудо
    Днес си зидухах компютъра добре действа но все пак кажете си впечатленията... ако сте имали такова животно във вашия дом или ви е попадало под ръка.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

От 8 години търкаляме Rainbow в къщи. Не я заменям за нищо. Не знам дали техните аналози с водни филтри вършат същата работа, но съм твърдо за прахосмукачка с воден филтър.
    P.S. Имаме и модел с НЕРА филтър - пак вдига прах и пак си мирише...

10. Тук е от
    May 2006

Re:прахосмукачка/парочистачка ZELMER 616

Здравей,
    след дълго търсене попаднах на твойта тема за Zelemr 616 и тъй като съм се насочил към закупуване на този модел, ме интересува установихте ли проблема защо не работи функцията "пране с пара"?

11. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Re:прахосмукачка/парочистачка ZELMER 616

Някой помислил ли е за парата. Примерно 2 литра вода изпарена вкъщи! Кондензи и подобни ..........дали ще има?!?!? То без такива чистачки хората имат проблими с влагата пък сега ............

12. Тук е от
    Sep 2008

Аз ползвам ZELMER вече 4 г. и работи като за световно :-)) Дори почиствам след моя хубостник след ремонта то бяха хоросан тухлички и какво ли не. изхвърлям торбичката слагам нова и ГАЗ :-)) А по отношение на водния филтър ами не им вярвам. Една приятелка проклина, че се е излъгала. Та мисълта ми е, че имало прах, и дрън дрън. Естествено, че ще има малко не живеем в КОСМОСА.
    Този пост е редактиран от avenger; 03-06-13 в 17:50.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

ЕС иска да бъде намалена мощността на прахосмукачките

Европейската комисия предлага да се ограничи мощността на домашните прахосмукачки до степен, която според специалистите ще намали тяхната ефективност при изсмукването на праха и мръсотията, пише британският вестник "Дейли телеграф".
    Производителите казват, че подобна мярка може да намали също способността на прахосмукачките да премахват фините частици от въздуха, който връщат обратно в атмосферата, което потенциално може да даде странични ефекти за хора с алергии и астма.
    Експерти на ЕС предлагат мощността на прахосмукачките да се върне на равнището от 60-те години на миналия век.
    "Дейли телеграф" посочва, че в момента най-популярните прахосмукачки във Великобритания са с мощност 2,1 киловата. ЕС иска до 2014 г. максималната им мощност да бъде до 500 вата (0,5 киловата).
    Така според европейските чиновници ще бъде спестена достатъчно енергия за захранване на 2,3 милиона домакинства.
    Предложените от Еврокомисията нови регулации, които трябва да бъдат одобрени от страните членки, призовават за развитието на нова технология, която да позволи да се увеличи ефективносттана прахосмукачките.
    Преди година комисията наложи въвеждане на енергоспестяващи крушки, от които обаче консуматорите се оплакват, че светят по-слабо и са доста по-скъпи от традиционните.
    ЕК предвижда енергоспестяващи мерки и за други домакински уреди като хладилници, фризери, телевизори и компютри до 2020 г., с които очаква да бъде намалена консумацията на електрическа енергия с 12,5 процента.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2010

Kak може такова нещо бе колега,ти си единственият който има уреда, който ме интересува,и за който искам да получа инфо от потребител,който го има,а не си оставил никакъв телефон ,е-мейл,нищо по което човек да се свърже с теб,имам много въпроси към теб и относно този уред,но не знам как да те открия,ако все пак някога прочетеш това, и искаш да се чуем,телефона ми е -00359886754807,скайпа е Strashimirmalinov6554,email e Strashimir6554@gmail.com.Mного се надявам да те открия,но ако може да стане по скоро.Става въпрос за модела на
    Karcher SV 1802 i za Tegea потребителя

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Има си я и у нас, ама цената е доста солена, поне за мен: http://www.karcherbg.com/bproducts4....&id_subgroup=0

17. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте! Преди няколко дни ми подариха нова прахосмукачка. Ето я и нея HOOVER STEAMAWAY VMA 5530 , http://www.shop-rgplan.ch/reinigen-b...freiniger.html
    Изпратиха ми я от Италия, но без инструкции. Обърнах нета за такива, но успях да намеря 9 сканирани странички на италиански, без добра четливост.
    Много ви моля, ако някой може да ми каже, как да работя с нея или да ми изпрати инструкции, ще бъда много благодарна!

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

виж тук-има за няколко модела
    http://bg.diplodocs.com/jim/HOOVER/S...AY-VMA-5530-_M

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 67 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От huba-buba във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 276
    Последно: 10-07-24, 23:38
  2. Електрически самобръсначки / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Друга битова техника
    Отговори: 76
    Последно: 29-12-23, 20:37
  3. Smartwatch - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 166
    Последно: 28-11-23, 20:28
  4. Хладилници / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Хладилна техника
    Отговори: 50
    Последно: 02-06-20, 22:20
  5. Епилатори / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От Zornitsa_S във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 06-09-15, 18:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе