Вижте резултатите от анкетата: Каква марка прахосмукачка имате ?

Гласували
247. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Arieli

0 0%
  • Ariete

0 0%
  • Beko

7 2.83%
  • Bosch

14 5.67%
  • Daewoo

8 3.24%
  • DeLonghi

3 1.21%
  • Electrolux

2 0.81%
  • Elite

2 0.81%
  • Gorenje

7 2.83%
  • Hoover

3 1.21%
  • Karcher

14 5.67%
  • LG

27 10.93%
  • Miele

14 5.67%
  • Moulinex

3 1.21%
  • Neo

7 2.83%
  • Panasonic

9 3.64%
  • Philips

26 10.53%
  • Rohnson

0 0%
  • Rowenta

26 10.53%
  • Samsung

67 27.13%
  • Sang

4 1.62%
  • Seres Vasilius

0 0%
  • Severin

0 0%
  • Siemens

4 1.62%
  • Singer

0 0%
Страница 66 от 67 ПърваПърва ... 165664656667 ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 999
Like Tree110Одобрявам

Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Отговор: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Тия с батериите имат доста по-слаба мощност на смукане, а някои са направо играчки. Струва ли си заради удобството да не прескачаш кабел да се мъчиш тройно повече време с опити да обереш нещо? За разклонителя - мисля че ще ти трябва и за зарядното. Така че не е фактор.
    skaiuokar одобрява това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

[QUOTE=i486;1062659]Тия с батериите имат доста по-слаба мощност на смукане, а някои са направо играчки. Струва ли си заради удобството да не прескачаш кабел да се мъчиш тройно повече време с опити да обереш нещо? За разклонителя - мисля че ще ти трябва и за зарядното. Така че не е фактор.[/Q

Благодаря Ви отново! Убедихте ме! Ще си купя на ток. Жив и Здрав и Всички около Вас!!!

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от kokovox Виж публикацията
    Miele C1. Към 350лв е
    Благодаря и на Вас. Видях я в нета и я сравнявах с други/не че разбирам нещо!!!/ по-описние, характеристики и попаднах на Philips FC9729/09
    ! И тя е 350. Ще я купя че и дават допълнителна гаранция от 3г. А аз вече имам акуант в Филипс с телевизори! Жив и здрав и Всички около Вас!!!
    Този пост е редактиран от skaiuokar; 03-12-23 в 21:45.

4. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Филипс и ровента се нареждат на второ място след дайсън. Като цена-качество са идеални. Мийлетата са боклуци и с тях се опитват да те качат на пързалката. Добре си се ориентирал.
    skaiuokar одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Филипс и ровента се нареждат на второ място след дайсън. Като цена-качество са идеални. Мийлетата са боклуци и с тях се опитват да те качат на пързалката. Добре си се ориентирал.
    И на Вас Благодаря! Както съм писал, наистина не разбирам нищо техничски! Харесах я че няма торбичка, но най-вече заради допълнителната гаранция!
    Жив и Здрав и Вие и Всички около Вас!!!

6. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Колеги, от известно време прахосмукачката XIAOMI Mijia1 спира да работи след 1-2мин работа. Колкото по-силно се зададе да прахосмучи, толкова по-бързо спира. Когато спре, просто изключва, не казва никакво гласово съобщение. Когато я пусна пак, батерията си има заряд, въпреки това я смених с нова (от алиексрес), но нямаше промяна. После я пратих в София в сервиз, като от там казаха, че е или турбина или нещо по платката. Поръчах турбината, смених я, но отново прави същото - работи някакви секунди/минути и просто изключва.
    Някакви идеи какво може да е?

7. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Батерия... Върши ли работа тая прахосмукачка? Бях се засилил да вземам такава с батерия за по-неудобни места, но като пробвах в магазина - едвам смучеха и се отказах.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Взех нова и пак е същото. Ако пада и няма заряд, няма ли да ми каже "Low battery"? След като спре и я пусна пак, през app-a на телефона виждам, че има заряд примерно 80%+ пускам я пак, работи си и пак спира след неопределено време.Интересно, че на колкото по-силна степен е пусната (да смучи) толкова по-бързо спира. Все едно "изсмуква" батерията за секунди, а после пак има заряд.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Може би в даден момент пада под някакво ниво и прекъсва захранването на електрониката. Или има дефект по платката. Батерията Li-Ion ли е или друга? Една кола с дистанционно имам, която не е с литиева и свършва за нула време - пълна пародия.

11. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Батерията е тази 14.4V 5600mAh Robot Vacuum Cleaner 1C Battery За дефект не знам, напълно е възможно. Малкият се возише на нея редовно и е изтървана няколко пъти... Малко се повтарям, но от сервиза в който ходи, казаха като втора възможна причина платката. Освен да и взема една платка Original Vacuum Cleaner Motherboard да сменя и нея, поне не е много мари.

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Като нова колко издържаше батерията?
    В упътването не пише ли приблизителното време за работа с такава батерия?
    И при какви настройки, естествено.
    Щом е изтървана няколко пъти, не се знае в какво състояние е платката. И не само тя.
    А щом е използвана и като детска количка, задвижването със сигурност е претоварено. Прахосмукачката тежи над3кг, предполагам?
    А малкия не знам колко е малък!
    Xiaomi Mijia G1 Robot Vacuum Cleaner (Unbox-Install-Demo-Review) - YouTube
    Comparing Xiaomi Robot Vacuums: Mijia G1, 1C, 2C, 1T, Dreame F9, Roborock E4 and E5✅ Which is best?! - YouTube

13. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Като нова правише едно почистване на 40кв/м и батерията беше на 60% (разбира се зависи и от настройките). В момента пада доста по-бързо дори и с новата батерия, но е нормално при положение, че тези батерии са на "нови" на Х години. Въпроса е, че когато батерията пада, тя си казва "Low battery", а сега просто гасне. Ако гумите не се движат или нещо блокира, обикновенно си казва каква и е болката, а сега просто изгасва (все едно се претоварва и превантивлно гасне). Ще викна една нова платка да опитам с нея да видим какво ще стане.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Абе колега, защо не написа още в първият пост, че уредът е извън гаранция и на X-стотин цикъла на заряд?
    Веднага щяхме да ти отговорим, че батерията е за смяна. Просто не държи заряд и електрониката не успява да изведе съобщението, което чакаш!
    Вторият вариант е, да не се зарежда по някаква причина.
    Батерията, предполагам, няма индикатори на заряд?
    Последно имаш ли чисто нова, ама наистина нова, а не стояла някъде години?
    Ако имаш достъп до друго такова същото зарядно (docking station), пробвай да заредиш батерията на него.
    Не си прави експерименти с различни от фабричните зарядни, ако си го намислил!
    За да не те гледаме по новините после!
    Успех!
    Този пост е редактиран от Gena_bs; 08-10-24 в 15:39.

16. Novice
    Тук е от
    Oct 2024

Пак да кажа, че явно не се разбрахме. Взех нова батерия от Алиекспрес. Колко е нова дори и китаеца който ми я е продал няма да знае.
    Когато пратя Пепа на зарядното (така я кръстихме), през телефона вижда, че се зарежда до 100%. Почва да работи, батерията показва, че се разрежда с няколко процента. И без значение колко е заредена батерията, след няколко минути (1-2) работа на най-нисък режим на смучене, просто гасне. Пускам я пак, приложението показва, че е онлайн и батерията си е пак на същите проценти на който е била когато гасне.
    Нямам достъп до друго зарядно, но и със старата и с новата се вижда, че зарежда.

Това което си мисля е, ако има дефект по платката (някакви проблемни кондензатори или знам ли и аз какви елементи) и когато изхаби определено количество ток, те да отказват работа и тя да гасне.

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Купи си свястна батерия с гаранция! В нея е проблемът!
    Кой знае китаецът от какви "аварийни" запаси я е изкопал!
    Ако цената е солена, примерно над 1/3 от тази на целия уред, прецени си сам какво да правиш.
    В момента има промоция в З на друг модел на марката за 539лв. В ТП има Rowenta за 490.
    Тези от Mi са повярвали май на собствените си реклами!
    Успех!

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2022

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Rowenta RO7244EA току що изгоря мотора. Не сме я ползвали много.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От huba-buba във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 276
    Последно: 10-07-24, 23:38
  2. Електрически самобръсначки / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Друга битова техника
    Отговори: 76
    Последно: 29-12-23, 20:37
  3. Smartwatch - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 166
    Последно: 28-11-23, 20:28
  4. Хладилници / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Хладилна техника
    Отговори: 50
    Последно: 02-06-20, 22:20
  5. Епилатори / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От Zornitsa_S във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 06-09-15, 18:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе