-
Задача № 28
Ако след половин час не съм пуснал следващата задачка - чакайте я довечера, около 20:30 ч., че сега тръгвам малко из родината.
@FearMe
Имаш тагове pre и /pre за preformated text (бутончето до пишУщата машинка [:D]) - тогава оформяш текста с monospaced шрифт и можеш да подравняваш с интервали.
Пример:
<pre id='pre'><font size=2>
1234.56
89.00
100.00
</font></pre id='pre'>
-
Задача № 28
за подравняването - whatever
присъединявам се към malone за поредността. определено не мога да се съглася, че "Той затваря книгата и вече е абсолютно сигурен, че това е вярно" има и частица истина. убеден, че е вярно кое!? все едно да видя някъде две снимки на човек - първата му на 60 години, а втората на 15, да направя извода и да бъда убеден, че се е подмладил...
както и да е, чакаме следващата
-
Задача № 28
Малоун...! Недоволен както винаги. Не изневеряващ на стила си. [:)]
Къде драги ми Малоун е казано, че тълковния речник има нещо общо с поредността на дните в седмицата?! Това си е чисто твоя аналогия. Защо я направи? Сгреши, а точно в това е уловката на задачата.
Там се казва, че чисто и просто "петък" е преди "четвъртък". Или по добре според теб беше да се обясни : - думата петък се намира на по преден ред, страница, абзац от думата "четвъртък"?!
Е, нали затова е логическа задача. Тя си има точен и конkретен отговор, който не аз съм си измислила. Така че примири се и не ме ядосвай повече [;)].
Разочарована съм.
Въпроса си е зададен, както трябва да бъде зададен.
А откровено казано, ако беше споменал някоя друга книга, в коята присъстват двете думи взети заедно на посочените места - щях да го призная за верен. Но ти не го направи, затова отговорът си остава "речник".
Може и да има лек разрив с правилата относно отговора, но това е недостатъка на логическите задачи. При обоснован такъв - в случай че беше посочил конкретното заглавие на книга - щях да кажа че грешиш, но при липса на друг отговор - твоят щеше да се смята за верен.
Мир и любов. Не ме биите... [:D]
-
Задача № 28
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Не ме биите... [:D]
<div align="right">Originally posted by Profita*-*24/09/2004*:* 13:49:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ще, ще... [:D][:P][;)]
-
Задача № 28
<font color="blue">---offtopic---- изцяло и напълно [:)]
Profita, прости ми но не мога да се сдържа да разкажа един стар виц, във връзка с последните ти думи
Историята е следната:
Седят си в храстите садист и секс-маниак, а покрай тях минава готино гадже . Садиста започва да мечтае: "Ех, сега да имам една пръчка, пък да я хвана тази, пък да я вържа, пък да и сваля поличката, пък да и сваля гащичките и ..."
В този момент секс-маниака го прекъсва: "Па като хвърля пръчката !"
... Дано да не ти е прозвучало обидно [8D]
----/offtopic------- </font id="blue">
-
Задача № 28
<font color="red">Демагогско мнение, затова го забърсвам. Мислех, че задачата е логическа, а тя била задача с уловка.</font id="red">
Въпроса за мен е приключен, очаквам задача от Raid.
<font color="blue">--- offtopic joke ---</font id="blue">
Същия този Raid, който използва, че съм в командировка и заедно с Dockera и Gadget мерзко ме оклеветиха докато ме нямаше. Чак вчера видях задача № <u>не помня коя</u> [на Dockera].
Но Dockera можеше да види пяната по мустаците на Raid и самодоволния му хитър поглед [то и на снимките се вижда] и да разбере, че не клетия Malone, а хитрия Raid му изпи биричката в Елена.
Както и да е. Нали ядоха бой на белот ...
[:)]
<font color="blue">--- offtopic joke ---</font id="blue">
-
Задача № 28
Тъй като за мен е проява на неуважение да оставя неотговорен зададен ми въпрос, та дори бил той и риторичен, затова ще си позволя последен спам в тази тема като коментирам написаното:
Lazy Dog, казваш това е виц, значи би следвало да се смея... Eто, смея се [:D]
<font size="1">Не ми е прозвучало обидно. Долавям шеговитата ти нотка : )))</font id="size1">
Малоун,... ех този Малоун. Способен е да демагогства до утре при зори...
Да видим колко и аз съм добра в демагогията.
Казах, че човекът е отворил речник и уточних, че за такъв може да се приеме тълковния. По долу не напразно обграждам в кавички самостоятелната дума "речник", което трябва да говори, че тя само по себе си е пътят към портата, а как ще я отвориш е въпрос на личен избор.
~*~ THE END ~*~
-
Задача № 28
The End ... както кажеш ...
За мен беше удоволствие.
Не знаех, че the pure facts се наричат демагогия.
Въпреки това трия постовете с които се обосновавам, за да има мир между Черно море и река Дунав.
-
Задача № 28
<font color="blue">//първи и последен offtopic на Raid в тази тема
Брех, този Malone! Използва, че съм в командировка и продължава с инсинуациите... "Хитрият" Raid ви "пийна здравенцето" аматьори такива - не биричката на Доко [:P]. И handcap-а не се нарича "бой", щото то иначе Man Utd (например) да са завършили с 0 т. първенството според Еврофутбол...[:P]
//offtopic</font id="blue">