Дам, проблема беше в мен. По точно в недопрочитане на задачата. По точно в Москва...
Дам, проблема беше в мен. По точно в недопрочитане на задачата. По точно в Москва...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дам, проблема беше в мен. По точно в недопрочитане на задачата. По точно в Москва...
<div align="right">Originally posted by D3BEP*-*06/10/2004*:* 20:36:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Нет чоловек - нет проблем... [Човек в Нет-а - Проблем с Нет-а] []
Досвидания, Чабурашки! []
Нет Москва - нет проблема!
Неизвестна рейгъновска мъдрост
Не виждате ли че москва ми пречи, а не аз на нея.
Ни'кви досвидания...
Без чертеж няма да минете. [^]
В подкрепа теорията на Lupus, ако той одобри графиката да го приеме към обосновката си.
Малко са ми криви линиите, но смятам, че идеята е ясна. Приемете, че посоката север-юг съвпада с меридиана.
Дзвер, няма мащаб тук...учим ги още тези работи...
Profita, с тоя чертеж си турила Москва на екватора, бе! []
Тия руснаци ще сменят водката с бира набърже...
Шегувам се... []
Иначе чертежът ти е в правилна насока!
<font color="blue">//Добавено:
Сега е супер! Обаче го изтрий бързо, че като ти завалят предложения за работа по приложно чертане, да не обвиняваш задачата после... []</font id="blue">
<font color="green">- - - гъбария - - -
Ъ. Кво е тва?
Няма никво мащабиране.
И не е отбелязана хлабавината на кълбото в горната и долната част на трапеца.
Би могло да е зрителна измама така.
Лупус, не го приемай! Ше земе да поиска и точки [:P]
- - - гъбария - - -</font id="green">
@Profita,
Чертежа ти добре онагледява решението. Не им обръщай внимание на заядливковците. На когото не му харесва да хваща глобуса, габарчетата и конците.[:D]
<font color="green">=== гъ-гъ-гъ-г ===
Mммммм...
И после как да ви кача глобуса във интернет ?
Докоооо Отваряй data-та
Бтв тая немащабираната карта я оставете, но може ли някой да публикува някоя, дет освен мащабирана да е и релефна? Искам да видя нещо ))
Ей така, просто да му натрия носа на тоз Лупус [:D]
=== гъ-гъ-гъ-г ===</font id="green">
хе, хе, абе моето решение очевидно е прибързано и въреки че е възможно, явно това на Lupus е по-издържано логически, така че той си заслужава правото да зададе следващата задача и там съответстващите точки. Аз пък ще изчакам да си начешате крастата с експресните отговори, та да мога и аз един ден да позная и да си задам задачката дето я пазя от близо 2-3- седмици [:D]
LaMartin, за да внеса яснота, дори и с риск да бъда нахален:
Въпросът е, смяташ ли че си задал отговор на въпроса, дори и грешен с първия си пост или просто си се базикал?
Защото правилото е такова:
Ако Лупус е дал отговор, взима една точка
Ако е дал отговор в ПЪРВИ пост - две точки
Та, ако твоят първи пост е отговор, макар и грешен, Лупус взима 1 точка. Защото първият пост е на друг участник.
А ако е офтопик, просто за участие в темата, е редно да не се зачита и Лупус да вземе две точки.
Та това е въпроса.
Може и да си разбрал чудесно. Но все пак се почувствах длъжен да обясня. Извинявай, ако просто не съм те разбрал