Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Задача №45

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Задача №45

===off===<font size="1">Втори и последен на брой (имам право според правилата)</font id="size1">

<font color="blue">Извинявам се, но след тази задача и съответния и отговор, просто ще отида да се самоубия и като се върна ще ви кажа как е...!

Вие на дискотека ходили ли сте?! То верно, че аз напоследък ги поразредих, но паметта ми все още е наред. Как си представяте фарът да мига "като дискотека" и кораба да намери пролука в секундите от мрак и тъмнина и да се блъсне... !?

Как няма да се смея... направо сама се закопах от изумление...</font id="blue">

===off===

Между другото, съвсем сериозно и откровено държа да отбележа, че задачите на prt най ми допадат, но с тази уби коня с правата лопата...

Хайде давайте нататък... стига сме издребнявали.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Задача №45

Ама то тва си е курса на кораба, той не се е насочил зарад фара натам.

А дискотеката кат я затварят, пак си гасне, угасва. Тъй де.

Госпожо Профита, твърдо съм убеден, че минахте всякакви граници.

Както виждате, нашият фолклор в предния ми пост казва достатъчно добри доводи в полза на достоверността на задачата!

Ако искате мога и още песни да напиша, да подкрепя съжденията си!

Задачата е легитимна!

Стига толкова! Баста! Ред е на Бестман задача да задава, зададе!

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Задача №45

е аз че съм тъп - тъп съм... ама що никой не ми отговори на въпроса...?!?

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Задача №45

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А задачка очаквайте към 20:00 , ако нета ми не се скапе (напоследък става често[!] ).

Сега ще трябва да поработя...

<div align="right">Originally posted by bestman*-*08/10/2004*:* 14:56:25</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ако успееш да пуснеш задачата преди 20ч тя ще се брои за втора за деня. Ако не успееш, това трябва да стане утре във времето между 9 и 13.30ч. Тогава ще трябва да уведомиш участниците отново кога да я очакват.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Задача №45

Бонификационно мнение от прекаляващия Звяр:

Никой тук не е дал верен отговор.

Фарът няма значение. Може на острова да няма фар, ама корабът да е духнал в друга посока.

Истината е, че корабът се е блъснал в острова, защото островът се е оказал на пътя му(ама че капитан, респ. ватман).

Спрете да обвинявате фара без вина!

Ако островът не беше на пътя на кораба, сблъсък нямаше да има.

Искрено се надявам, че накрая ще бъда забелязан и бонифициран с полагащата ми се точка за верен отговор.

Бтв - за Доко - Доко, виж сега, даже и да му е това работата, този фар се държи, хм... нелегитимно. На него не може да се разчита. Така че, даже и ти да си прав, пак не си прав. Това е.

7. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Задача №45

EDIT// DELETE

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Задача №45

Profi,

текстът на задачата си е действително от веселата страна.

Казва се : гасне, ИЗГАСНА.

Изгасна - демек спря да свети.

Е, после пак гасне, ма кво да го правиш - фар.

Бтв точно това обсъждахме - че поне старите фарове не гаснеха, а се въртяха.

Тя че задачата не е задача и не само заради това, така е. Не е задача. Приемахме някакви правила, ама явно аз за мене си съм ги предлагал....

Ама не знам аз кво да кажа.

И предната беше така ама е вече заключена.

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Задача №45

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ъъъъ... ми не му ли е точно това работата на фарът...?!?

<div align="right">Originally posted by Dockera - 08/10/2004 : 13:44:08</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@Docker,

Работата на фара е да светва-изгасва, а не "гасне-изгасне".[:D]

Това си е една детска "задачка-закачка", от така наречените "вързанки", а вие "садите на корена му ряпа". [:D][:D][:D]

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Задача №45

дам.. тъп съм си... [:D]

и се чудя защо не ми излиза чертежа значи... []

вече ще гледам задачите след 6-тата бира... [8D]

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Задача №45

Доко, пак изкърти мифката с тоя чертеж... []

13. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Задача №45

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Ако успееш да пуснеш задачата преди 20ч тя ще се брои за втора за деня. Ако не успееш, това трябва да стане утре във времето между 9 и 13.30ч. Тогава ще трябва да уведомиш участниците отново кога да я очакват.

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*08/10/2004*:* 15:32:29</div id="right">

Значи сега ще "почна" да поствам задачата (нета е бозав и току виж успея преди 20:00).

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Задача №45

Сега като чета тея задчаки виждам че не съм бил прав да роптая срещу тях ... толкова са забавни и весели ... и.....

Вече активно ще участвам в тези теми ...

МОбе и някоя точка да спечеля , ами ако не спечеля поне ще натрупам солидно количество 'съдаржателни" постове.....

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Задача №45

Моля тази тема да не бъде заключвана; имам какво още да кажа по въпроса, само че - утре преди обяд, че днес нямам време

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Задача №45

Боби, ами добре дошъл и приятно забавление! []

ДЗВЕР, добре, ама дано е наистина преди обяд! []

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Задача №45

<font color="maroon">mod edit Lupus

Поетичните изблици - тук:</font id="maroon">

http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=12914

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Задача 270 (Следваща задача)
    От tricklys във форум Логически задачи
    Отговори: 18
    Последно: 22-06-05, 12:43
  2. Задача №183 (Нелогическа задача)
    От Cko във форум Логически задачи
    Отговори: 17
    Последно: 23-02-05, 17:16
  3. Задача №62
    От dedis във форум Логически задачи
    Отговори: 3
    Последно: 29-10-04, 13:23
  4. Задача №61
    От Raid във форум Логически задачи
    Отговори: 6
    Последно: 28-10-04, 15:57
  5. Задача № 46
    От bestman във форум Логически задачи
    Отговори: 16
    Последно: 10-10-04, 10:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе