@Wise - "Тръпа не е имагинерен." Т.е. отпада варианта за мигащи лампички и т.н.
@Wise - "Тръпа не е имагинерен." Т.е. отпада варианта за мигащи лампички и т.н.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
ТЯ за бариерата ли е била свързана/завързана/закачена?
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
да
@Цветанов,
ТЯ не е човек, а животно, нали?
/EDIT
Имайте предвид, че трябва да задаваме въпросите си така, че да получим възможно най-малко отговори "НЕ".
И можем да си обсъждаме, без да му задаваме въпроси.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
ТЯ човек ли е?
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
не
ТЯ не е човек, а животно, нали?
да
да обесила се е и е коза (поне в оригинала който аз знам)
Смятам че отговорихте на задачата. Като това кой е вързал козата - малоумния й собственик или някой "доброжелател", няма значение
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Добро утро на всички! [8D]
Обнародвам за обмисляне това, което знам отпреди, което и Wise е чувал, но по което може да има вариации - коза (някакво животно), завързано за бариерата на прелез, след вдигането и - сещате се, не много приятно - обесила се е.
@Cvetanov,
Доброто утро е и за теб , другото не []
Както предния път, ще се условим само при "@Cvetanov" да се намесваш.
<div align="right">Originally posted by Krusteva - 26/11/2004 : 10:18:09</div id="right">
Този пост на Кръстева напрактика отговори на задачата още отначало и смятам, че тя трябва да зададе следващата
Това, че знам задачата отпреди съвсем не ми дава право да давам друга задача. Затова и написах в общи линии какво може да е решението, но истината е , че майсторлъка е да задаваш правилно въпроси []
А тук има поизпотили се с формулировките хора, затова нека Биби даде задача, тя си знае, че аз обичам да я прецаквам (вътрешни лафове [])
@Кръстева
това че си знаела отговора предварително не пречи да те обявя за победител, просто си имала късмет. съгласи се че след като си дала вярната теория за всеки е лесно да задава правилните въпроси след това. Щом предпочиташ Биби да задава следващата така да бъде. Решението си е твое []
Така така, много ми се искаше явно да прецакам , но ни стъна тъка []
Ще пусна нова задача само като заместник на Биби (пи<font color="red">п</font id="red">ах Цветанов)
16.00 часа, ще играем с клечки