-
Задача 168 (BW: ДА/НЕ)
Колко жалко! Партньорът не успя да се включи.
Ама аз, след като вече се бях настроила да я правя с компания, веднага предложих овакантеното място на друг (такива сме ние, жените). [}:)]
Така че ето една (черно-бяла) BW задачка по старата схема с въпросите
и отговорите, от творчески колектив Bibi & Wise:
Една вечер, след като приключил работа, изморен, както винаги, господин Господинов тръгнал към съблекалнята да се преоблича и след това да се прибира към къщи. Преди това поседнал за кратка почивка на любимия си стол и...
в същия момент получил инфаркт и умрял.
Защо?
//EDIT
Да припомня СетКомските правила на играта "ДА и НЕ":
- Задачите се решават колективно. Можете да обсъждате предположенията си тук, или по друго средство за комуникация.
- Можете да задавате въпроси на водещите, на които трябва да отговорим с
"Да", "Не", или "Не знам". Ако получите 3 (три) отговора "Не" (общо, за всички решаващи), играта приключва неуспешно. Поради това, когато задавате въпросите си, уточнявайте към останалите участници ли са, или към водещите.
-
Към останалите участници:
Прилича да е седнал върху нещо, ама какво е то? Очила?
-
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Към останалите участници:
Прилича да е седнал върху нещо, ама какво е то? Очила?
<div align="right">Originally posted by prt - 09/02/2005 : 15:31:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@prt
На мен пък тоя господин ми прилича на надзирател (палач), седнал в/у любимия си ел. стол [:D]
100% е униформен - съблекалнята
-
@Edin_Lud
да, надзирател (палач) е 100% униформен, но 0.0001% е изморен ...
Пък и повечето униформени, които знам, си ходят с "работно" облекло до работата, т.е. не се преобличат.
-
@другите
Предлагам да пиатаме дали прчината за инфаркта е извън стола.
-
Хайде, не е страшно!
Какаката ще ви прости......
Но без въпроси - няма отговори.
питай - ще ти се каже..........[:D]
-
@prt
Една вечер, след като приключил работа, изморен, както винаги<font color="red">стои прав</font id="red">, господин Господинов тръгнал към съблекалнята да се преоблича<font color="red">униформен</font id="red"> и след това да се прибира към къщи. Преди това поседнал за кратка почивка на любимия си стол<font color="red">електрически</font id="red"> и...
в същия момент получил инфаркт<font color="red">високото напрежение причинява инфаркт</font id="red"> и умрял.
-
Айде питам.
Причината за инфаркта свързана ли е със стола?
Само да не ме бият другите[B)]
-
-
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Само да не ме бият другите[B)]
<div align="right">Originally posted by Yasen6275*-*09/02/2005*:* 16:44:32</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
размина ти се[;)]
-
Ще помоля другите участници ако обсъждат нещо да кажат къде го правят.
Дали да не попитаме дали стола е едно от неговите оръдия на труда.
-
докато си цъках из интенет един приятел ми прати
http://www.etienne.nu/imagepuz/
надявам се че ще ви хареса
-
@ike
това вече сме го виждали.........
@prt
позагуби се, но каките са тук и чакат........
с питане стават работите...........
е, ще ни отказват понякога, но важно е да си го поискаме...........
-
С риск и аз да си изпрося боя ще попитам дали столът е бил както винаги.
Т.е. въпросът ми е: "Столът манипулиран (повреден?) ли е бил? От някой друг преди наш'то момче да отпусне морно тяло върху него."
-
@pimpirlit,
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Столът манипулиран (повреден?) ли е бил? От някой друг преди наш'то момче да отпусне морно тяло върху него."
<div align="right">Originally posted by pimpirlit*-*09/02/2005*:* 17:18:17</div id="right">
Отговор: "ДА"
//off topic
@ike,
Здравей! [:)]
Коментари по пъзелите можеш да намериш (или да добавиш)
в Задача "Дългата междинка".