Задача 213 (I seek you...)
<font color="red">Червено</font id="red">, <font color="beige">бяло</font id="beige">, <font color="blue">синьо</font id="blue">
и купища звезди тъдява,
искрят, нашепват своето име,
а мен единствено не ме огрява...[}:)]
Потропвам нервно със опашка,
за теб аз нямам аналог…
Сеткомецо, ти бързо намери ме,
за новата задача е това залог!
защо ми се привижда някакво кенгуру...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">защо ми се привижда някакво кенгуру...
<div align="right">Originally posted by Lan*-*25/03/2005*:* 10:23:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ех, Lan, туй не знам и аз,
мисли за друго
жокери няма да има от раз.
Да няма някой щат в САЩ, който си няма звездичка на знамето?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да няма някой щат в САЩ, който си няма звездичка на знамето?
<div align="right">Originally posted by Wise*-*25/03/2005*:* 11:22:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
51-вият ли? [:D]
За звездите, че не са небесни
сетили сте се, но то е лесно.
А липсващ щат недей търсете,
липса друга намерете...
Ето една луда идея:
ICQ - бял фон, червени и сини надписи и "звезди", които нашепват своето име
Лудите идеи идват от луди хора, луда съм по такива, но не е това отговора [;)].
Дали не става въпрос за окръг Колумбия?
Не е щат и май си няма звезда. Ама опашката за какво е ?
На морския флаг на САЩ има гърмяща змия :)... и няма звезди
Още едно лудо предположение :
Червено, бяло, синьо - като цветовете на Франция, където е пълно със "звезди" - известни като "петлите".
"Потропвам нервно със опашка" - навирвам опашка - faire le coq.
Отговор: петел
Не ми изглежда вярно, ама да си кажа [:I]
Всички очаквам да си кажете [8D].
Не знам френски (поне писмено [;)]), не е флагът на Франция, а е флаг, чиито звезди имат имена...и не е морският ИМ [;)].
Меката Мара, не можах да устискам с жокера [:)].
Звездата на Федерацията - няма аналог на небето, за разлика от другите 4 звезди /Южния кръст/ върху флага на Австралия.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Звездата на Федерацията - няма аналог на небето, за разлика от другите 4 звезди /Южния кръст/ върху флага на Австралия.
<div align="right">Originally posted by Edin_Lud*-*25/03/2005*:* 13:38:10</div id="right">
Тази идея беше подхвърлена от Lan ама май не беше приета...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всички очаквам да си кажете [8D].
флаг, чиито звезди имат имена...и не е морският ИМ [;)].
<div align="right">Originally posted by Krusteva*-*25/03/2005*:* 13:28:31</div id="right">
Е значи просто знамето на САЩ