Кой го удрят най-много по главата?
Ха-ха... Добро начало, само дето на тия ще им се струва, че въобще не са ги удряли в сравнение с него. [:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кой го удрят най-много по главата?
<div align="right">Originally posted by kamenf*-*14/07/2005*:* 00:00:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По коя глава? []
А защо да не е пияницата (алкохолика)?
ако го свържем с "Удря ме в главата. За спиртна напитка – опиянява ме, зашеметява ме."
[?]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А защо да не е пияницата (алкохолика)?
ако го свържем с "Удря ме в главата. За спиртна напитка – опиянява ме, зашеметява ме."
[?]
<div align="right">Originally posted by tricklys - 18/07/2005 : 15:52:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е то някои взе и в кръста да ни удря...[xx(]
Добре, че се случва рядко, като на пияниците...[]
А и 4 хиляди пъти в минута си е множко и за професионалисти[:P]
Ама не щете да си зададете въпроса какво му става на "тоя" дето го удрят по главата... Айде де - после е лесно. []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Цицини му стават! Какво друго [B)]
<div align="right">Originally posted by Bibi*-*18/07/2005*:* 19:44:33</div id="right">
Ще ми е интересно по тоя критерии какво ще да е това нещо... [:P]
Баба ми, като месеше питки, правеше тестото на топки и го удряше за да "бухне". Удряше го много пъти.
Бухване - цицини.