ХМ - морскаПървоначално публикувано от Edin_Lud
Не е лошо, ама на стари години не дават - или не ги чуваме вече
А ОНОВА е същото от сто години поне, може и двеста, че и повече, но не ми се рови![]()
ХМ - морскаПървоначално публикувано от Edin_Lud
Не е лошо, ама на стари години не дават - или не ги чуваме вече
А ОНОВА е същото от сто години поне, може и двеста, че и повече, но не ми се рови![]()
... и подсказва ли, подсказва...*Първоначално публикувано от Wise
И прилича на мида обикновено... поне на половин* де. Ама ако знам как точно му е иметоооо....![]()
Е, като ти казвам да му викаш "суфлаториум", защо не ме слушаш?
Или "суфльорна"?
Бе аз хубаво ще му викам, ама то дали ще ме чуе?!Първоначално публикувано от Bibi
![]()
Първоначално публикувано от kamenf
И да шепнеш пак ще те чуе
Нали за това е направена суфльорската кабинка - да не се чува назад, от зрителите, а артистите да чуват добре.
Това е![]()
Докторски слушалки (стетоскоп - мисля че така се казват тези слушалки). С тях обикновено се слушат шумовете от белите дробове.
//Не бях забелязал, че задачата вече е решена![]()
Ами хайде още едничка за разпускане - също от "знатоките"
6. Художественият редактор на една рекламна агенция, следвайки принципа "всичко гениално е просто", постъпил така: боядисал в цветовете на дъгата символа на фирмата - клиент, дорисувал листо в основния зелен цвят. Какво действие е извършил накрая, за да няма съмнение какво е изобразено?![]()
Така като гледам зеленото листо би трябвало да попадне точно в зоната на зеления цвят от дъгата.
Нарисувал е бял контур около листото?
Едит: @wise: това "символа на фирмата - клиент" ме обърка, че символа на фирмата е човече /клиент/ оцветено като дъга!
Сега стигам до извода, че си имал предвид "символа на фирмата/клиента/" и мисля, че рекламния агент е отхапал от ябълката!
![]()
Супер!! :Super:
Точно това е направил с ябълката
Ама аз си поизчерпах арсенала - хайде вече да продължим, че много се застояхме на едно място![]()