:knuppel2: Мърда ли се картинката и на какво се дължи това? :knuppel2:
:knuppel2: Мърда ли се картинката и на какво се дължи това? :knuppel2:
Това е оптическа измама. Ако се загледаме в точка извън картинката, можем с периферното си зрение да забележим, че картинката е неподвижна.
@Anubis Black Какво стана, човече? Няма ли да даваш задачка? Изчака ни се чакането и ще ни закрият секцията заради слаба посещаемост и нулева активност
Ако изпиеш десетина кафета, вместо да им се взираш в зърната, може и да престанат да шават (а и не само те).
За десетина кафета не знам, но мога да твърдя (доказано емперично), че след 3-4 водки се двии още повече
Не се движи картинката, ами ми е влязла вода в монитора...
Аз имам една, но не знам доколко ще ви затрудни, защото аз самият не знам решението. Нека @Bibi отсъди дали да я пусна, защото знае за какво става дума и може да прецени.Първоначално публикувано от Edin_Lud
Айде пак каките ще ни командват. Ами за @Bibi може да е много лесна - като частно диференциално уравнеееееение.
А някой каза, че е мъжки форум - дръжки...
Статистики на Форума ---> Основни статистики ---> Съотношение Мъже към Жени: 13.3:1.Първоначално публикувано от Wise
Вчера даже беше 15:1, значи трябва особено много да ни уважавате (поне по два пъти дневно).
Аз мисля, че задачката на Anubis Black макар и чисто геометрична, е интересна.
Не знам колко е лесна, още не съм мислила по нея, но ако се окаже лесна, ще минем към нова, никой нищо не губи...
Ужас - невероятно е колко е несъвършено човешкото око!!!!Първоначално публикувано от Bibi
Не знам защо смята че на последната картинка централните сегменти изглеждат Жълт и Син. За мен и двата са сиви. Е различно сиви, но сиви.
Wise нв си прав че човешкото око е несъвършенно. Напротив то е един изключително съвършен уред. Няма механичен който да може да регистрира еденични фотони, а окото го може. Тези номерца не са свързани с окото, а с задочния апарат .