За да бъде спечелена честно една игра, тя трябва да бъде играна честно. За съжаление игрите страдат от уязвимст в тази посока - особено когато нарастнат залозите.
Сега задачката: можете ли да измислите игра, която е лишена от този недъг?
За да бъде спечелена честно една игра, тя трябва да бъде играна честно. За съжаление игрите страдат от уязвимст в тази посока - особено когато нарастнат залозите.
Сега задачката: можете ли да измислите игра, която е лишена от този недъг?
А какво означава "честно"? Да е напълно според правилата ли?
Ако е така, всяка игра с правило "всички средства са позволени", би свършила работа
Състезание за най-опашата лъжа.
// Например със следната нечестна "хвалба", лесно ще спечеля състезанието, но на никой няма да му мине през акъла да ме обвинява в нечестна игра:
... В началните студентски години се бяхме събрали една весела тайфа. Всяка година ходехме на море на къмпинг. Една сутрин, след обилно полята вечер, излизам от палатката, така както съм си спал гол по бански. Точно срещу палатката компанията закусваше на импровизирана масичка на пясъка. Аз бях много сънен, почнах да се протягам и разкършвам пред тайфата, без изобщо за забележа, че имам сутрешна ерекция. Един приятел ме издебна в гръб и рязко ми свали банските надолу за да развесели момичетата на масата. Обаче ластика на банските се закачи за края на оная работа. И при обратния откат оная работа ме удари силно по слънчевия сплит и изгубих съзнание.
Хе-хе....
Аз предполагам, че те е плеснал по челото........
Ама нали не помниш - изгубил си съзнание........
Мите, ебати кривия член имаш...Първоначално публикувано от MitkoS
Явно има нужда да се измисли и друг начин темата да се квалифицира като 'гореща'
Хе-хе,
Krusteva къде се изгуби ?
Случайно ли си тук или ти стана горещо ? Мога да разкажа/измисля и други палаткови истории.
Мите, стига с тия палатки, много са малки... давай с "Шатрата, шатрата..."
Няма нищо случайно... Четох задачата, но не можах да дооценя сериозна ли е. Но е hot (чувате ли ме как го казвам ) и исках и аз. А иначе мисля (опитвам се) по новата на Райън, която дори вече не е нова, но е потънала в прахта. Не може ли да я 'боцнем'?Първоначално публикувано от MitkoS
Ужким бърза беше... и то вéрно бързо я е опаткала Биби, ама аз нещо не съм като Митето - бавно го вдигам...
Неее,
не си разбрал/прочел правилно задачата.
Биби не е опаткала задачата, Биби реши задачата. Опаткването (т.е. историята за патката) беше мое дело, а на Krusteva за момент и стана горещо.
Ми трябва да си вземеш поука за друг път, Мите - не е добре само за момент да й става горещо.