-
Издирва се
Имам един бивш съученик, стана сисадмин, после се запиля по света.
Вчера случайно го видях - чакаше на един светофар. Питах го какво-що. Каза, че се е върнал за 2-3 дена нещо да си урежда. Сега работел за един клон на UBS.
- Ама в коя държава?
- Хммм... Знаеш достатъчно, ще ме откриеш - ухили ми се той лукаво. И отпраши, понеже светна зеленото.
Явно си е спомнил, че си падам по гатанките.
Успях само да запиша номера на колата му - CA.0147.CC
Помогнете да го намеря, че организираме годишната среща на класа и много държа да дойде.
-
Re:Издирва се
-
-
Защото само там (освен у нас) номерата могат да започват със CA и да са в този формат. А у нас мисля, че още не сме стигнали до СС като втора буквена комбинация, би трябвало да сме до СР най-много.
-
Е, не знам. Тая кола беше с българска регистрация, нищо особено. Затова се чудя...
-
И аз не знам защо тръгнахте от рег.номер на колата по скоро от клона на UBS може би ,но сигурно има още някоя подробност която трябва да споделиш.Може би нещо от миналото за да отгатнем държавата.
-
Биби здравей,слава богу не е нужно да ме издирваш и такива главоболия ....с теми по форумите!!!ето ме,имам регистрация тук,пиши ми на лични относно събирането и дай мейл ,координати нещо...РАДВАМ СЕ че така се засякохме,успешна седмица !!!
-
@ангх,
знаеш достатъчно - ще ни откриеш :tongue:
-
О.к.,знам но съм доста зает напоследък служебно и незнам как ще смогна...нищо проблема си е мой.Апропо,това дето наричаш на всеослушание колата ми -НИЩО ОСОБЕНО...-добре ще го преглътна,а пък предположението на сляпо за УКРАЙНА-НЯМАМ ДУМИ !!! :-memnon
-
Напоследък само за зелен хайвер ни пращате в тоя раздел...
-
Mай има нещо такова като зелен хайвер - държавата е кръстена на нещо, което в нея никога не го е имало. Но това не помага особено.
Виж, ако си сисадмин, това може да помогне.
-
P.S: МОЛЯ ТЕ , прати ми някакви координати на Иван от класа,много е спешно!!!
-
// hint
Хе! Ако питаш за иВАН пЕТРОВ - точно него издирваме в задачата!
-
-
Идеално :)
Аз пък мислех, че се цупиш нещо.