Народният мъдрец е казал, че малкото камъче обръща колата. Но един камък (голям, бих казал - велик), вместо да обърне колата на прогреса, я избутва от тесния селски път на широката магистрала.
Как така, бре джанъм?...
Народният мъдрец е казал, че малкото камъче обръща колата. Но един камък (голям, бих казал - велик), вместо да обърне колата на прогреса, я избутва от тесния селски път на широката магистрала.
Как така, бре джанъм?...
Да не е един немски камък ? (stein ?)
ПП.
Ако "ДА", то навремето Wise разказваше нещо за тоя камък ... пътувал си човека във влака с едни студентки и станала тя една ...
ПП2.
Намерих го, звучи почти като барон фон Мюнх ... упс, бъгче, да се чете "барон фон Wise". Написал го е през далечната 2007 (Съб 28 Апр 2007, 14:12):
Вчера, пътувайки в компанията на младички студентки, успях да препиша нещо от един камък. Да, така е - не си измислям, а и не бих могъл....Че аз не съм бил роден още, когато е писано! Влакът, обаче, се движеше относително бързо (за БДЖ), а и студентките бяха хубавички ,та съм изтървал доста от написаното. Нали сме вече западноевропейци, а и с американците имаме еднакви стандарти - попълнете пропуснатото! 42 18 146 170 x x 50 x 46 174 56 2 x 8 x 9 x 184
//десетична бройна система, х е пропуснатото число
Този пост е редактиран от MitkoS; 12-01-17 в 16:54.