Турбина за прахосмукачка "Буран 5М"
Здравейте,
ами това е,търся такова "чудо" (турбината) за тая прахосмукачка. Имам една такава, но торбата се беше пробила, съответно е влезнало нещо твърдо и счупило пластините. Не че нямам друга съвременна прахосмукачка :) , но ми е тръпка да я подкарам отново - пък може да я подаря на някой който си няма и толкова.
P.S. Опитах се да кача снимка но явно мястото се е свършило :): :oops:
"Папката за ъплоуд е пълна. Моля опитайте с по-малък файл или се свържете с администратора. " Файла е достатъчно малък - 43к.
Акаунтите ми в бол.бги хит.бг мисля че са затрити, така че някой ако знае къде могат да се качват файлове няма да е лошо да сподели.
Re: Турбина за прахосмукачка "Буран 5М"
Виж в първия срещнат магазин за резервни части на битова техника.
Турбините на урал,тайфун,буран,чайка са с близки размери така че вземи твоята с теб
Да, май от там трябваше да започна..... :oops:
Аз предивреме исках да сменя едната перкана една стара прахосмукачка АКА и не намерих точния размер, понеже не трябва да е по тънка или по дебела, както идиаметъра да е същия.
Отговор: Турбина за прахосмукачка "Буран 5М"
12345 Цитат:
Първоначално публикувано от
Pat
Здравейте,
ами това е,търся такова "чудо" (турбината) за тая прахосмукачка. Имам една такава, но торбата се беше пробила, съответно е влезнало нещо твърдо и счупило пластините. Не че нямам друга съвременна прахосмукачка :) , но ми е тръпка да я подкарам отново - пък може да я подаря на някой който си няма и толкова.
P.S. Опитах се да кача снимка но явно мястото се е свършило :): :oops:
"Папката за ъплоуд е пълна. Моля опитайте с по-малък файл или се свържете с администратора. " Файла е достатъчно малък - 43к.
Акаунтите ми в бол.бги хит.бг мисля че са затрити, така че някой ако знае къде могат да се качват файлове няма да е лошо да сподели.
- - - - - - - - - -
Имам такава от 48 г и е перфектна. За съжаление изгубих при почистване ключалката между дъното и турбината.